yusuke can beat luffy anytime anywhere...mas paspas sad si yusuke
yusuke can beat luffy anytime anywhere...mas paspas sad si yusuke
Last edited by Albrecht; 11-26-2011 at 06:55 PM.
hinuon naa pud point.. but ang elasticity man pud gud ni luffy kay dili man pareho sa young taguro ug sa kadtong upaw na niinvite ni yusuke sa demon realm.. dili pareho in a way na rubber jud xa na rubber.. he cant form any other thing like swords and stuff with his ability.. all he can do is stretch his body part..
naa lang pud lain ni.sink-in sa ako mind.. made of rubber man si luffy diba..? he can deflect bullets, and cannons... and from the name lang ah.. raygun.. spirit shotgun.. dili ba ni pde madeflect sa elasticity ni luffy..?
hinuon kusog pud ug chi si yusuke as what we've seen sa yusuke-yomi match.. but ang diameter pud sa hakki ni luffy kay i think mas dako man pud sa diameter ni yusuke.. mao lang pud ni ako gibase.an sa kadako sa ilang mapakita na chi inig charge nila.. hinuon ang kay luffy kay dili pud ingon ana kadugay..
Yusuke Urameshi
Fighting Style
Street Fighting (with influences from Spiritual Martial Arts) // Projectile Attacks
Known Techniques/Moves
Spirit Gun
Spirit Gun Mega
Demon Gun
Demon Gun Mega
Spirit Shotgun
Spirit Punch
Spirit Gun Barrage
Spirit Wave
Spirit Cuffs
Transformation
Anime-Specific Techniques
Sacred Energy
Movie-Exclusive Techniques
Shot Gun Double Barrel
Power Sphere Fusion
Monkey D. Luffy
Fighting Genius
Gomu Gomu no Mi
Free-Fighting Style
Three Forms of Haki
@ming_li bro kabantay ka ato ako gpost na pics..? ngano diay to ingon ato man to..? wala man g.absorb ang tira ni yusuke compared to shura's..?
hahaha lage alegree kayu si luffy
d ma deflect kay spirit energy man na =) hehehe
i don't think ma dala c Yusuke ana Haki kay kusog jud ug Spirit energy level c Yusuke... mao gale adto na sya sa demon world kay wla na mka match nya sa human world =) kung kta lang ka pag sud ni Raizen kang Yusuke unsa ka kusog iyang energy =) c Lucci na-igo sa 3rd Gear kay d ra kaau lau unlike sla ni Sensui n Yusuke layu kaau mang lupad n ma hugno pa jud ang hills d ba?