Page 17 of 345 FirstFirst ... 71415161718192027 ... LastLast
Results 161 to 170 of 3445

Quote Originally Posted by musicpool View Post
    ayaw ng kuya oca oi....25 pa tawn ko.hahaha....si rommel ra kay obvious.....photobucket ako gamit.....kuyog ta ig 26 ha, adto sa parkmall...
    ahahaha cge bai ako try upload sa photobucket..basta adto ta sa parkmall sa 26 hehehe. si bisor man si kuya rommel ahehehe

Quote Originally Posted by lamangzz View Post
    huhuhuhuh suyaa oi hehehe sige next sunday 5am nami gikan diri sa haus hehehe. ok ra man walking si iwo pero gaina init gyud ayo gud :P hasta si sarah ga hal hal na heheh pag abot namo sa haus flat tire gud hehehe higda diretso :P tulog pero nice ayo nag kadaghan na gyud ta hehehe cute ayo ang mga dogs uddel gwapaha sa imo pitbull na oi hehehe
    ok ra na bai kasabot jud ta ana, hope mada nimo imong boxer sunod kay excited ko makita..
    mo post na lang di ai ko akong num para makatx ta kalimut ko permi hehehe nindot kuyog ta tanan from metro gaisano til 2nd bridge hehehe unya makasmell ta ug fresh air kuyog atong dogs hehehe
    globe 09178827674 , 09207605622..bisag asa ra..salamat na daan hehehe

ehehe... ok ramn cla shy ug misty... ganhan pman gane mkig.suroy pagkahapon..ehehe.. next sunday nxd.. ug sa parkmall ig saturday..

Every sunday bro @ 7am, 2nd bridge mactan, kuyog nya ta puhon ha

cge bro,try nako kay buntag man gud..hehehe abi nako hapon...hehehe

Quote Originally Posted by krushuddel View Post
    ok ra na bai kasabot jud ta ana, hope mada nimo imong boxer sunod kay excited ko makita..
    mo post na lang di ai ko akong num para makatx ta kalimut ko permi hehehe nindot kuyog ta tanan from metro gaisano til 2nd bridge hehehe unya makasmell ta ug fresh air kuyog atong dogs hehehe
    globe 09178827674 , 09207605622..bisag asa ra..salamat na daan hehehe

Mga kuya, hehehe, kita-kits ta next Sunday sa New bridge. Also this saturday pud sa Parkmall. Nindot ma-expose ingon ani....

Quote Originally Posted by lamangzz View Post
    huhuhuh akoa dog kay ala pa mi kaabot sa bridge nakuyapan na huhuhuhuhuh

Bai chad, musta? musta pud iwo & sarah? Nagwalk2 mi kadjut sa gawas kay kiat na kaayu ang duha ka sibes, pagbalik namu, nagwalk na daw mo. Wa tah ga-abot dah...anyways hoping na maka-apas ko nag-tricycle nalang ko para maka-apas ninyo. Hehehe...Gi-kapoy jud silang duha noh?...sa metro ra jud sila kutob. Sa sunod nalang pud sunday, maayo unta maka-apil na sila. Si bai uddel, ganahan kaayo makakita sa boxer, pro late naman ni namauli, init napud. Karon next sunday, adto mi sa inyoha dala iya playfull pitbull.

Default hehe lagi

bai mel mao gyud hehehe pagguwas namo ato nangita mi nimo then padung man mi sa gaisano then i think sa pikas ka na dalan padung shemberg then mosakay tani mi motor kay init man dili man sila mag pasakay hadlok hehehe oist dayon ta atong septic tank? kay gisabot na nako ang panday

bisor perestroika hehehe mas maayu kung magtrisikol na lang ta padung sa 2nd bridge para dili stress kaayu atong doggies unya lakaw ra ta igbalik nato hehehe

Quote Originally Posted by krushuddel View Post
    bisor perestroika hehehe mas maayu kung magtrisikol na lang ta padung sa 2nd bridge para dili stress kaayu atong doggies unya lakaw ra ta igbalik nato hehehe
    ayay, murag maayo na nga idea mag tricycle nalang mo padulong didto dn lakaw inag balik...taas2 gud nga lakaw.......pero ako concern ana kay..inag abot didto, active pa kaayo ang inyo iro...prone kaayo bugno sa akong achi.hahaha

ayay, murag maayo na nga idea mag tricycle nalang mo padulong didto dn lakaw inag balik...taas2 gud nga lakaw.......pero ako concern ana kay..inag abot didto, active pa kaayo ang inyo iro...prone kaayo bugno sa akong achi.hahaha
    ahahaha mao ka kay maldito man si achilles gud nyahahaha luoy among iro pero ok ra kay kumpyansa man ko niya kay buotan sad sya kay laszie hehehe.. bai akong iro ron kay cgeg suka kuyawan ako. huhuhu

11.    Advertisement

Page 17 of 345 FirstFirst ... 71415161718192027 ... LastLast