Pwerti lamia sa ako kaon ganina uy. Pinkbet nga nag lutaw sa mantika with matching hipon ug tambok sa baboy hastang lamia. Nasinaw gud nako ang caldero. Kamo nahan mo pinakbit? Hatag mo laing style sa pag luto bi.
Pwerti lamia sa ako kaon ganina uy. Pinkbet nga nag lutaw sa mantika with matching hipon ug tambok sa baboy hastang lamia. Nasinaw gud nako ang caldero. Kamo nahan mo pinakbit? Hatag mo laing style sa pag luto bi.
paborito pud na nakung food wag lang yung ma over cook ang vege's
lisod man pag hatag ug style kung wala nimo gi hisgot kung gi unsa nimo pag luto ang pinakbet nimo. Pero for sure wala nimo pakupsi ang tambok sa baboy mao nga oily ang imong pinakbet, next time separate mo ang tambok sa lean meat then pakupsi ang tambok para mabawasan ang pagka oily sa imong pinakbit.
hehehe.. mao wla niya pakupsi kay hastnag man kunong lamia if maglutaw sa mantika..
i love it...moadto lang gyud sa filipino restaurant deri just to have the pinakbet.
Guys have you tried Coco Bongo? sa may Happy Valley. Try their pinakbet at 55 pesos pinakalami!
kamo jud no grabe lagi kau mo da ug describe ay kalami ba aron oi
i used to eat pinakbit pro karon dili na kay allergic man ko sa shrimps...
pwede man wala hipon ang pinakbet, newey sa pgtimpla lang jud na maski wala shrimp lami gihaponOriginally Posted by cutieara
Similar Threads |
|