mga bossing suggest mo ug pulutan na lami ipares sa beer or tanduay hahaha. so far ako nahibaw an kay sisig, sugba, ug lechon kawali pero if naa moy ma suggest na improvemnt or mga secret ingredient pampalami eshare nana!
mga bossing suggest mo ug pulutan na lami ipares sa beer or tanduay hahaha. so far ako nahibaw an kay sisig, sugba, ug lechon kawali pero if naa moy ma suggest na improvemnt or mga secret ingredient pampalami eshare nana!
Dugo2x kanang pina uga pagkaluto nindot na i.pulutan..
kinilaw nga buriring ug sinugbang kamoteng kahoy
Beer - pwede ra light na mga pulutan like nuts, fish cracker, chips and etc.
Hard - kini na type na inom need jug ug pang balance para dle dayon ma hubog like sa imo gi mentioned TS, lami pud ang paklay basta kahebaw lang ang mo luto need pud hugasan ug tarong. ok ra pud ang tempura kay dle ra mahal ug daghan sab.
ulo sa shrimp ang d best.
- Shrimp sa ulo( kuhae og sungo daan)
- add little asin (mixed)
- add chicken breaded (mixed
- add little egg
- deep fry
- serve with sauce or mayonnise
sulit sa tyan
chicken skin oi... bbq or pina chicharon.thank me later TS.
Ribs, humba, bbq, isaw, chicken wings
"People who love to eat are always the BEST people."
Julia Child
Similar Threads |
|