tabang mga istoryans,,unsaon pag luto ug chorizo na ingon ani?
palihug ko post sa procedures mga istoryans..salamat
tabang mga istoryans,,unsaon pag luto ug chorizo na ingon ani?
palihug ko post sa procedures mga istoryans..salamat
Last edited by syaok; 06-02-2013 at 01:45 PM. Reason: updated photos
wa man makita ang pics, katong chorizo nga lingin imo pasabot? magpabukal ra ka tubig init then imo e lunod ang chorizo, buslotan nimo gamay ang chorizo gamit ang toothpick, pabukala lang hantod mo hubas ang tubig ug mo gawas iya mantika. luto nah![]()
sakto pa bukalan lang. dli makita pics ts
ayaw lang kaayo daghana ang tubig ts, kanang sakto ra sa imo giluto nga chorizo, kanang mahubas na ang tubig after 15 min.
di buh usually i.prito ra man nah siya? (don't forget to poke it para di mo buto ang chorizo sa imu face)
asa ta kapalet lami chorizo nga hot and spicy dire cebu...
^eskina banawa nga palengke kana naa sa gawas atbang or facing jollibee,super lami na diha n daghan kau mamalitay diha..murag anha na magkuhaan kargado na naa sa larsian.
- - - Updated - - -
My way of cooking: Boil sa water,pwede daghan nga tubig kay iyabo ra man nko ighuman,pwede sab gamay nga tubig kay pahubson ra after...ighuman butangan lang nko ug gamay kau mantika before i poke the d chorizo den pirmi bali-balihon ug ukay ,dali ra na nimo lutoon sa mantika kay luto na na siya kay niaagi nman ug boiling process.
sulayan ko nih og susi dnha bro skena banawa...salamts sa info bro
Kung maka adto mo sa Carbon market, mas maayo didto kay barato.
Ayaw ka hadlok ug suroy didto, basta normal lang inyong attire, ayaw mo pag sul-ob mga alahas. Alert pod pirme sa imong wallet.
i also recommend sa eskina banawa kay limpyo, freshly made cya, makita nimo nga bag o pa gi himo![]()
Similar Threads |
|