Guys help me!!!. Nag update ko from Gingerbread to ICS nag ka problema naman noon ko. Dali na kaayo ma drain ako battery nya mag intermittent ako wifi connection. Naa steps sa net pero mahadlok ko mo try. hehehe. Kinsa nakasulay na ani?
Guys help me!!!. Nag update ko from Gingerbread to ICS nag ka problema naman noon ko. Dali na kaayo ma drain ako battery nya mag intermittent ako wifi connection. Naa steps sa net pero mahadlok ko mo try. hehehe. Kinsa nakasulay na ani?
unsa imung phone bro?
samsung s2 brader. =(
rooted? if yes, download lang sa ROM nga gusto nimo ma downgrade. pero kung di murag lisud2 mag downgrade ana bro
download ug official sammy firmware sa s2... nya flash through odin... in-ana ra na...
Salamat mga brader.. Kita btaw ko mga steps sa go0gle pero dko patuga tig mabungkag nya ako ph0ne. Hehe.
adto sa samfirmware.com kay didto ka maka download sa official rom releases sa samsung
Mahadlok man ko mga brader tig masayop ko bah. Manganvas lang nya ko sa mga repair shop.
^
nah manukot gyud nag mahal bro.
la rman problem mag.flash sa imo device sir.. if naay problems.. u can always redo the steps... dont worry.. tanan devices naay recovery mode.