Page 1 of 74 123411 ... LastLast
Results 1 to 10 of 738

Default THIS PERSON. ANOTHER BAD SELLER SA ISTORYA? may untag dili. hope so

naa koi napallitan nga istoryan diri, barato ra kaayo iyahang items maong natental ko nga palitun dayun iyang gipamaligya. amo sabot nga mag meet sa sm, ana siya nga pwede ra daw nga iya nalang ihatod diri sa amo.a unya pun.an nalang nako ang bayad.. so ni deal nalang ko para dili na ko mahasol ug adto sa sm. then pag ari niya sa amo.a na timing man na puno kaau ug taw ang among computeran sulod sa among house .then walay vacant na monitor para testing so wala na namo na test ang item. then iya nalang gihatag nako ang items den ako siya gibayaran w/ 7days warranty kuno den ni uli na siya.. ] after mga 3 hours naa nai vacant na computer ako dayun gi testing. gibalik2x gyud nako og test iyang mga items dili gyud mo andar/ mu function/ mu detect etc... ako dayun siyang gi texan nga guba iyang gipanghatod nako.. ana siya naka uli na man daw siya sa ilaha iya daw kong balikan inigka ugma.. sigi gyud ko og paabot wala gyud siya mu text na nako.. sige ko tawag sa iyang numbers (not attented or out of coverage area pirme. unsa kaha ni gi pawng or lowbat?. kay every 2 hours gyud ko mutawag maluya nalang ta og pinislit sa cellphone not attended pirme... bro apil sa imung gihatod kay ang imung hard disk.. wala pa ni na reformat, kay akong gi test sa balay naa pa man d ay adto imung mga photos, music og mga salida... bro dili unta nako gusto padak.on ni nga issue.. ang ako lang unta i uli lang akong kwarta or ilisi ni imung gipanghatod nga guba diri.. ang atong sabot 7days warranty.. 3 hours pa lang ang nilabay gitawagan na daun tka kai guba ang items nimu.. sure ko bro naka basa ka ani.. sa pagka karon dili nako i reveal imung (istoryan name, pictures, contact numbers, etc) basta pagparamdam lang gyud. pm/ text/ tawag. etc. usa ra gyud akong gusto bro i uli nalang akong kwarta or ilisdi ni imung gipanghatod diri kay sayang kaau ang kwarta dili mapuslan... bro pa sensiya.e nlng gyud ko pero ako gyud ni i post imung pictures pag dili ko nmu marefunan.. TAN.AWA kUNG KANUS.A IYANG LAST LOG-IN SYARO WALA NI NIYA NABASAHAN IYANG BINUHATAN.. NAGPAILA LANG GYUD SIYA NGA GUILTY SIYA... (BRO AKO GIDELETE NI NGA POST ATO KAI NI SAAD KA NG BAYARAN KO NIMO RON.. GI TEXAN TKA.. UNYA ANAAN RA KO NIMU NGA MAGHUWAT KO KUNG KANUS.A KA MU ARI OG MUBAYAD?.. Dili na maayo dodong... GITAGAAN TKA OG 1WEEK PARA MUBAYAD,, UNYA ANA.ON PA TA NIMU?. KA MAAYO GUD NIMU? IKAW NA GANI UTANGAN DIHA.... BRO DILI NA KO MANINGILL IMUHA NALANG NANG 2.2K HA?.. KALUOY NALANG NA NAKO SA IMONG PAMILYA, MAAYO NALANG NA BA MAKATABANG TABANG SAD TA,, GINOO NALANG BAHALA NIMO BAI... UNTA PATAS.ON PA SA GINOO IMUNG KINABUHI..

BEWARE ANING TAWHANA!!! MANGINGILAD NI!!! ANGAY NI _____!!!!!!!!!!! bro if ever mubayad na ka og imu nang lukaton imung guba nga gamit diri.. mutubu na ko ha?.. tubo ta og 20% kay mahug na man ni ug utang.. tanang text nimo will be ignored, gusto ka mo kontak nako? post lang diri sa thread kay dili ko mu reply sa text
    Last edited by espanillo; 02-21-2012 at 09:55 PM.

Default Re: THIS PERSON. ANOTHER BAD SELLER SA ISTORYA? may untag dili. hope so

sigh -.- thats sad...

C.I.A. eXpLoDe's Avatar
    Blog Entries
    1

e post ang contact number.

bogo kaau ang seller. nag baligya og hard drive naa pa ang mga pix... tsk tsk

abi nya cguro ma ilad ang buyer...

mao na gitawag na karma

Elite Member cloud's Avatar

naa nasad lain ..... hahay...

dili na man gud siya mu reply.. dili na sad matawagan iyang duha ka numbers.. dili sad mu pm.. mao ako nalang ni gi post diri..

after 2 days sukad karon kung dili pa ghapon ni siya mo kontak nako or kung dili ghapon ni siya matawagan.. ako na ni i post iyang numbers og pics.. nganu na man intawn ning mga seller sa istorya uie.. gamay ra man kaau ang masaligan jud./

Bro kasuway ko ani sa una nakapalit kog guba nga PS2 mahal raba akong palit ahaka lagi...........

Update lang cge dre bro, basin mupatim-aw na ang seller. If not dont forget to post his details pra ma-aware ang uban.

unahi ug istoryan name be,

******** clue??

11.    Advertisement

Page 1 of 74 123411 ... LastLast