pls close thanks!
try sa medical arts.. dili na cya sa chong hua.. naa mga resident doctors diha na mo refer sa imoha depende sa imo kaya.. So dapat honest ka sa iyaha.. Diha mi ngpa package sa akoang gf before. I cant remeber her name pero maau jud cya mo atiman..
didto btaw mes medical arts gkan na bos, twice name nka pa check-up. actually gerefer me sa Doctor nga nagcheck-up namo nga adto me magpa package sa chunghua, thats why i ask some opinion if ok rba kha didto para sa mga nka try nas chunghua or cebu doc.
hm,m. ako na try is chong hua and perpetual soccour.. cge ill try to pm u nlang bout sa perpetual soccour at least naa kay reference.. expect it next week ha cause busy ko sa out of town these week.
ok ra sir, thank u!
3 months? ambot kung naa paba mo-dawat ana boss......
anyway, sa cebudoc akong amigo, maayo man daw didto....
best bet, sa maternity.....master na sila ana... didto ako misis...pero wa ma-package kay uwahi na.....
and this belongs to this section.... https://www.istorya.net/forums/family-matters/
Sir, kung gusto ka makabarato dri na sa Opon maternity.
Nabayran nako only 3,000 pesos. Dili ni package. Panganak lang.
magpa check-up me sa Mactan Doctors, 250 kada check-up. 12 times or less.
ang package man sa chonghua daw ingon ako sis-in law nagwork sa chonghua na nurse kay depende.. naa 15k dili private room mura ward tawag cguro ana but limpyo baya kau ila ward ky it's chonghua..naa pod 20k mura private room na... but if naa ka private doctor then plan moanak sa chonghua kay ang magasto modagan na 35k including na sa fee sa private doctor(OB).. mao pod na advise amo OB if chonghua mi muanak..
sa cebudoc..mura cheaper pod daw diha.. i think mga 10k or lowest ila package.. asta pod sa community daw..
pwede man ka mag inquire.. ayaw nalang dalha imo gf na buntis kay basin ma entertain na dayon siya.. ang imo purpose is mag inquire ra man ka..
and make sure diay naa ka PHILHEALTH para maka lessen pa ka.. barato raman monthly sa philhealth tag 100 ra.
if maka inquire diay ka pls pod ko post..para makabalita pod ko..
wala man ko nagpa package gud.. muanakay palang ko.
thanks,
adto velez bro ako wife dha me nagpa package b4.. nindot sd ila servesyo dha b4 and after manganak.....