guys naa ko question... normal raman ako ginhawa.. pero kung mo ginhawa jud ko ug lawn kay musakit ako dughan.. murag ma pi.it.. ngano mana?? pero kanang normal ra na breathing. okey raman
guys naa ko question... normal raman ako ginhawa.. pero kung mo ginhawa jud ko ug lawn kay musakit ako dughan.. murag ma pi.it.. ngano mana?? pero kanang normal ra na breathing. okey raman
Do you have a sharp pain on one side of your chest when you take a deep breath?
Possible diagnosis :
Your pain may indicate PNEUMOTHORAX, a condition in which air leaks from a lung and fills the chest cavity. This makes it difficult to breathe.
See your doctor right away. Treatment of pneumothorax may require hospitalization.
Pirmi ni mahitabo bro or kausa lng?
bag.o lang jud nahitabo ni .. yesterday lang jud.. di sad once side sa chest both ang mo pi.it.. labi na kung lawn jud kayo na ginhawa.. sakit siya. pero ma tolerate paman nako...
huhpanuhot?? nano man
@_@ nag libog lage ko.. ngano panuhot man?? as of now nawala man siya.. gamay nalnag. di na kayo sakit.. kuyawa gud panuhot.... @_@
It is a good advice to never tolerate pain especially if it is piercing pain not caused by wounds or blunt blows.
Please do get a check up as soon as possible.
Sakto si epoaxlan brod!
ahh naa ko ana before...cramps na nga muscle sa imo diaphram(unsa mn jud spelling ana! :P) pag exercise migo!![]()
ondange nna emong besyo bay