Results 1 to 8 of 8

Unhappy Help me about Wifi Kung Unsaon Plz

hi istoryans,, patudlo unta ko ninyo kung unsaon pag gamit og wifi na phone..? gipadal-an ko sa akong cousin og phone its a N series phone karaan na cya nga model,, N81 no idea jud ko ani nga phone.. nice man daw nang phone nga naay wifi, but di ko kabalo unsaon? na notice nako sahay nga globe gamit sa uban nga usually naay wifi,, pwede pud ni cya smart og sun? mostly sun raba akong gamit kai toa akong mga contacts.. guys need to know lang kung unsaon pag gamit... hopefully naay motabang thanks.

SAyon raman na kaayo bai....adto raka sa settings sa wi-fi og turn on lang...automatic raman na siya mo search kung asa naay location kung naay wi-fi sa palibot.

ako celpon turn on ra nako wi-fi automatic man gud searching sa internet sa palibot..

wi-fi sa palibot.internet sa palibot..

i could not had phrased it much better.

@TS
    kun makasuroy ka sa SM or Ayala karong mga sunod adlaw e-on wifi sa imo cellphone.
    connect sa wifi, inig connect browse dayon sa Opera or gamit dayon Facebook etc.
    ana ra kadali.
    edit:
    it doesn't matter Globe, Smart, Sun or unsa pa diha.
    pwede man gani wala sim. offline mode ka pero maka-internet gihapon thru Wifi.

ive tried it sa ayala bro.. daghan man cyag makuha diba ang ilhanan is w/lan found so meaning naka detect na cyag wifi? unya naa mai mobutang nga naa pakai typon i dont know kung unsay typon.. murag code or something.. so ako nlang eh cancel basin palang lain pa nyay mogawas,, kini laging ihas di nalang mo risgo.. then try pud kog search search diri uban daw mo ingon naay bayad.. ? how do you know kung ma connect na imong fone sa wifi..? any apps nga kinahanglan para connect dayun? di na cya mag matter sa sim? bisag sun? or kinahanglan globe jud ka?

Ayala ug SM free mana and no paswords required.
    although naa may establishments diha nga dili open= need ug password.
    Inig scan nimo makita mana nimo ug naay bay password ug wala.
    pili-a kanang sa Ayala or Sm gyud na access point kay open.

yup, like said pwede gani maski wala sim.
    and you don't need any apps para maka-connect ug dali.
    ang ilhanan nga connected ka is sa imo homescreen
    kay N81 mana imo naay murag gamay na lock ma display.
    pero best gyud nga ilhanan is kanang maka browse nka sa internet.

ahh ok bro... thanks sa info.. try nya nako kung maka tambai ko didto.. post lang pud sa uban if naai modungag

btw do i have to turn on 3g? or dili na? unsay ilhanan bro kung naai password og wala? mo appear cya og ana bro nga "Enter pre-shared key for WLAN" so unsa na cya need na cya og password?

9.    Advertisement