Married life is not always a bed of roses. So unsa man inyo mga difficulties nga naagian and nalampasan which made you realize that you really love each other?
Married life is not always a bed of roses. So unsa man inyo mga difficulties nga naagian and nalampasan which made you realize that you really love each other?
wa jud namo ma overcome bulag jud!
sa dihang na separate me and have decided nga mag iyahay na lang...but
guro di jud me pabulagon sa Ginoo....kay something happen ..
now were 19 years of marriage...
when nag-adjust pa me sa attitude sa isag-isa... eventhough we were gf/bf for 11yrs still naa pa me mga attitude na wa na ilhi pagtipon na namo.
pero na overcome namo thru communication and compromise mi sa usag-usa.
...financial problem jud...as in...pero nakaya ra man..lahi man gud akong hubby kay pag problematic zia...di ko niya tinggan.....lelz
i think facing married life at earlier time pero from time to time nka overcome gud and face life as it is.....hopefully mo last long mi.............
kung mag-away mo sa imong bana, gusto ka istoryahan gyud ninyo diha2x dayun? or paugmaan na lang?
i tried both...istorya diha dayon dili daw mo sleep nga naay aligotgot..and i also tried paugmaan nalang...and for me,i like to choose paugmaan nalang...kanang both is calm..pero depende ra pud sa away..kung grabe nga away paugmaan nalang..pero kung binata ra nga away..nya after few mins or few hrs ma realized nimo nga non sense ra ang away..mao na nga time nga mag peace on earth dayon mi..pero kung grabe nga away sa katre ko mo sleep cya sa floor...or sa room ko siya sa sala...pero kung grabe na jud kaayo..matog cya sa gawas sa balay kauban sa iyang mga gamit hehehe