hi everyone..im looking for a photographer na naa sa manila karon na pwde mukuyog sa among fun shoot og pwde mutudlo maski basic lng..d jud klangan PRO basta kabalo lng og makatubag sa basic questions..pls pm me your rate..thanks
hi everyone..im looking for a photographer na naa sa manila karon na pwde mukuyog sa among fun shoot og pwde mutudlo maski basic lng..d jud klangan PRO basta kabalo lng og makatubag sa basic questions..pls pm me your rate..thanks
nindut unta ikuyog sa inyo funshoot dah... I'll be in Manila on the 2nd for a series of travel photography.... maayo unta naa mo funshoot during my rest day
Nako Manila very near sa hidalgo pud hehe
PM me lang if pa kuyog mo im free every friday, sat, sun and monday.
hala, daghan man pod diay naaa sa manila....pwede kuyog ko ana basta weekends lang (though im in cebu now but will be back makati by september)![]()
boss pikot,
will arrive in Manila by Sept. 2, then on the 3rd am bound for Legazpi and will be back on the 7th (AM), then perhaps will proceed directly to Manaoag then Bolinao Pangasinan
I can meet you on the 2nd, and perhaps 7th (kung 8 nako biyahe for Manaoag), then 11 or 12
to everyone - hala kalingaw dghan ta naa dinhi manila..kita nya ta kuyog ta shoot..pm nako pila ako bayad sa inyo or txt me at 09065875988 para masabot nato wen ta pwde mgshoot para maarrange nako ang mga mukuyog pud..
mas maayu namo dire sept. 12 kay nai cosplay eventdaghan nindot na subject to shoot
COSMANIA 2009 Sept12 10am-9pm SM megamall
to koto- oo nindot pud na koto para funshoot pero ako gihunahuna gubot lng na para naay mga newbie kuyog dghan tao d makaconcentrate ssa lesson...pwde kita ta sa cosmania na event pero lahi pud ato photoshoot kuyog ang mga newbie..pila imo pangayo if mgtudlo ka?