Grill burger sugba burger:
it can be plain ground beef lang with no seasoning
it can be ground beef with salt and ground pepper, mas ok ang paminta jud liso, then dukdukon.
or ground beef salt lang. then OKAY OKAY OKAY, then circle circle circle, linging linging linging. do this with a smile para mo lami ang panty. aw patty.basta mao nana.
Hulma: coat the pa
ntties with cooking oil ofcorse para afordable lang. pag gasoline oil mahal na ang price, kai sa tindahan,
DONG:
MAHALA SA SUD-AN NIMO MANANG OI,
MANANG:
ANG ANG DONG, MAHAL NAMAN ANG GASOLINA
DONG:
AHHHH...! KUYAWA GUD, GASOLINA DIAY IMO GISABAW ANI?BANTOG RA MAHAL.
after sa paghimas-himas sa patty sa limpyong kapot, butang sa plato dayon, then e flatten. basta taronga pud intawong na walay buak-buak, or liki-liki sa patty nimo. kaw na bahala sa size. make sure u coated it with cooking oil ang tibuok na patty. size sakto lang sa kamot nato, para inig sugba, mas dali ra ihapak sa sugbahan, like sa sagpa ba. hehehehe
sa pagluto: l
ugar sa pag grill or sugba (Keep away form children) Oling, ur sugbahan or grill screen.
pag init na ang sugbahan. ibutang smoothly and gently ang patty. taronga pud na ok pagkabutang. and make sure ang patty walay buak and palm size siya. then paypayi intawon kai mapalong ang oling sa DUGA sa baka. baliha every after 3 to 5mins and agada intawon ang kainiton sa oling. basin 5 mins then ang kainiton kai morag maka tunaw ug put-haw. basta agad lang sa kainit. then do this mga 6x every 5mins or 3mins basta agad lang jud sa kainit sa oling. it can be more than 6x or less basta agad lang sa kainiton sa oling. good ni cya sa 1/4kilo na ground beef.
sa pag andam: burger bon na bisag unsa, or slice breed or pandisal basta pan. then letus, tomatis, onion (lord of the) rings,olives, pickles, bacon, cheese, egg or itlog maalat, basta nana ninyo unsa pa inyo feel ibutang. mayo plain or what man, ketchop, mustard, green or red tabasco, or chili sauce or sili nalng jud. hehehehe. basta naa ra ninyo.pag mga cheese gani, make sure to put it in while your still grilling and ofcorse final n ready to serve na, alangan putting the cheese then your still gona flip it to the other side. hhehehe. kali lang sa.
akong advice 1kilo is good for 4 person para matagbaw jud.
quarter pounder, 4 servings pag 1kilo. hehehehe
budget ani. 500 for 4 persons, kanang barato rapud na mga toppings or subak2 gamina, if u have veges at home mas maka save ka and extra ktchop, mayo, etc.
hope naka sabot mo sa akong pasabot.
so LETS EAT?