Page 1 of 8 1234 ... LastLast
Results 1 to 10 of 76

Default Mosalig ba mo ug bayot?

especially sa kanang business deals or naa mo AGREEMENT nga word of mouth lang ba.
    labi na bag o lang mo kita or gi introduce lang mo ug usa ka friend nimo nga friend sad niya. ako dili gyud ko mosalig.
    pero kbaw ko nga bsan ma lalaki, babae, tomboy and bayot di gyud mosalig dayon basta bag o pa mo nagkita.
    pero kani gyud bayot lahi gyud ni sila ikasabot. wa ko nag generalize sa bayot hap.
    kamo unsa man inyo ika sulti? mosalig ba mo ug bayot?
    *kung bayot ka unya true to your word ka na hala hilom nalang*PEACE

Quote Originally Posted by Helper_finder View Post
    pero kbaw ko nga bsan ma lalaki, babae, tomboy and bayot di gyud mosalig dayon basta bag o pa mo nagkita.
    pero kani gyud bayot lahi gyud ni sila ikasabot.
    ngno nka sulti mn ka ani bro? unsa d i imng na experience ana nla?

aw kung bag ohay pa di sa pero kung makadugay mosalig man sadb ko nila... about sa business nindot man na sila mo handle. so far sa ako na ilhan nga bayot negosyante ug tarong man...

OT: mura man kay nay hatred nila sa 3rd *** du... hehehe... peace...

unsa di ai nahitabo nmo?

bitaw bro, unsay na hitabo nimo nganong ana imo gi bati?

wa ka nabayri sa inyong sabot bai

basta mga bayot bati gyud ika sabot mga sister aw mga bro diay hehehehe joke.
    btaw sensya lang mga bro. joke2x lang ko kay sakit kaayo ako dughan karon.duna mi gi kasabotan sa bayot nga nindot ba. so ok kaayo ko sa among gi kasabotan kay anyway mo benifit man sad siya.pero pag abot sa time sa among sabot(today). byaan bitaw ko sa eri,w/out explaination nga wala ko kapangandam. sus nahagba gyud ko.
    mga bro parte diay ni sa buhabuhay amo g ka sabotan.NA ZERO noon ko karon adlawa.huhuhuhu
    mao ni ang ako experience sa bayot. pero akong usbon wa naku g generalize ang bayot.
    pero para naku kung naa gani makig business deal naku.............basta bayot unya istorya lang........ILL PASS
    in fairness sa ako kasabot nga bayot wa siya monetary obligation naku and nahan man sad ko makig friends ug bayot kay funny kaayo na sila. bati lang ikasabot.

tinuud na bro dli angay kasaligan ky maayo ra sa bag o pa....ky nag pa lending man mi den naa ni borrow namu ...den sa ka dugay wala na pakita....maybe ni kuyug na sa iya papa....halerrrrr.......labaw na gyud sa *** life ..na no comment nalang ku.....

ako lang klarohon mga bro ha. dili ko CALL center BOY ha. negosyo to amo gikasabotan sa bayot.

pagbantay lang sunod ... e-charge lang to sa usa ka experience sa usa ka bayot

btaw bro, i-ngon ka NA ZERO, so wala ka na ka g'nansya ... ma'y na lang ni sa alkansi

mosalig ko if ako na cya amiga daan..

11.    Advertisement

Page 1 of 8 1234 ... LastLast