kamu papilion asa mo? adto sa tawo nga love nimu pero cya wala love nimu or ikaw love niya pero wala sad ka love niya...
think......
kamu papilion asa mo? adto sa tawo nga love nimu pero cya wala love nimu or ikaw love niya pero wala sad ka love niya...
think......
adto sa love nako masking wa ko niya gi love! nganu man bah ma lipay ramn ta mag love, dbah?
saunz si paklay mka tubag ana!
adto jud ko sa love naku...bahala, wala ko niya gilove....
adto man ko niya malipay niya :')....
huh... lisoda sad ani oyy.. pede sa duha.. hehehe..
kong ari ko sa nag love nako.. hmm murag ok ra kay.. dali ra man ko ma develop and d sad ko pili-an...
kong ari ko sa akong gi love pero sya wa ma in love nako.. murag lisod..... basin di gyud sya makat on pag higugma nako.. sayang na sayang lang.. may adto nalang nako i hatag akong gugma sa tawo nga nahigugma nako..
n other words d nako ipa mugos akong ka ugalingon.. kapoy na ka ayo....
adto ka sa akong gi love oi.... bahala cya kay la ni love nako...
la bitaw ko ni love para i love sad... i love him coz that's it....
mas nindot ta to sa if imo g love... then love pud ka niya...
hayahay kay ang life ana...
my psychology teachers said that in loving daw... BONUS ra if he/she loves you back...
nya na a pa kaha ron bunos panahuna nga ciris naman ka ayo.. practical na ang uban..
dont waste your time to someone who does not care at all. yes you can choose who to love but can never choose the one who will love you.
ma o jud.....
i still go to the one who loves me..... as i said dali ra ko ma develop ug deli sa ko pili an.. ....
the one who loves me........ i still can find still see the one i lov ehehehe.....
welcome to my life...