unsay cheaper way makaadtu sa vigan mam? mahal daw kung muagi paka manila, true?
kung mkakuha ka ug promo fare nga cebu-laoag nya bus laoag to vigan dayon kana barato.
pero kung dli gani,mas cheap ghapon ang manila-vigan by bus..
lisud makakuha promo cebu-laoag, wa pud jud ko kita nga promo ana nga route..
Yup, mahal jud manila-vigan kay perte man layua. Travel time: mga 10hrs. Fare: 620 (Partas)
Go for Cebu-Clark bro kay mas duol2, from Clark airport ride aircon jeepney (sud sa airport) to Dau Bus Terminal (fare: P50). Sa left side sa terminal ang para north bound buses, sakay para Vigan or Laoag. Travel time: 6-7hrs. Fare 440 (Florida, w/ cr).
mao diay na... cheaper daw ang cebu clark... nag tour package mo mam o kamu2 ra adtu?
Hire mi van bro kay mas advantage, less hassle, mas daghan maadtuan, kay lagyo man ang tourist spots labina sa norte. Daghan man pud mi mao payts ra.
Kang Kuya Lenzer - 09068185735 (Kuya Lenzer's Ilocandia Tour | Facebook) -- 7k, good for two days - Ilocos Sur ug Norte. Then didto mi stay ka Ate Cathy sa Saud Beach, Pagudpud - 250/head sa group room.
@rpatsy
nindot kaayo sa pics posted herethe colors and focus is so crisp, it looks so alive.
i want to go there to see and experience the place.. now na.. haha
payter na lugar. maynta maka bakasyon mi soon diri.
pede ka kasuway ani, be sure lang di kurog imo kamot,.hehe
noh? so all in all miss pila man inyu gastu? ako miga nianha man vigan ila gasto daw mga 10k below...