bati daw service nla diri mao ako nadunggan sa mga friends nku.
i've heard of this from my colleague, nice place daw
gi try namo ni na place kuyug mga barkada nako satisfied mi 1st kay chill2x ragud to. tagay2 ug kaon2 barbecue ra. 2nd nako adto kuyug ako GF. gidala nako siya ngadto kay mao lage.. gikan nako ug giganahan ko kay LAMI ILA MONGGOS UG DINUGU.AN!!! mao rajud ako masulti ang nakanindut ani na place...
pero... grabe ang pancit nila perting parata.. as in bisag i sud.an nimo sa kan.on di mada...
ang crocodile sisig pud nila mura rakag nag lanlan ug luy.a... ambot lang wa man koy nalasa na crocodile ug ambot unsay lasa ana.. kay ako malasahan tawn puro rajud luy.a... ang sa luyo na part pajud perting daghana lamok.. liman ka. gi ingnan namo ang waiter na ig end na part na i serve ang halo2.. haha! gi serve man hinuon dayon... wa mi mahimo. gi dungan nalang namo ug kaon apil mga sud.an... checked the bill and okey raman.. mao ra.![]()
Fly High Michelle Rockoustic
Tonight at Manggahan in Lahug
Kitakits \m/
"People who love to eat are always the BEST people."
Julia Child
okay unta kaau ang lugar ba...last namo adto kay dili naman sila unli rice oimao unta to amo g-apas dd2
nya ila pd sizzling squid kay morag tofu man cguro to ang nakadaghan, pero lami jd ila dinuguan hasta pd ilang balot soup ! haha nomnom, pero balik lang mi dri if unli rice na HAHA![]()
Julia Child
decent food, nice place, ok ra sad ila mga manukar banda2x... pero nothing stands out nga balik-balikon nimo. presyo sa beer is kinda on the high side, kay kun palahubog ka, mupatong na gani 80 ang litro sa rh, mahal na jud na, hehe.
pytera mga pagkaona oi.. gutmon man pd ta...
REPOST from their FB
"Get ready to rock with CUESHE on Saturday,Dec 21 at manggahan!We strongly suggest u come early because the last time they played it was standing room!C u folks and spread the word!!"
Julia Child