una kay ni ingon man jud ko nya nga dili ko ganahan ma involve og menyo, pero pak! grabe man ka consistent sa iyang mga gpakita. nya aksyon pd dayon og lanay aw na tinuod jud.
aw oo mo ingon ko love jud. hilak hilak pod tawon ko, pero maski unsaon nako og huna huna ba wala man jud koy ma ani sa among relationship. Lipay gud if mag kuyog me, pero ang reality dili man pwde i ignore nga naa jud naka tag iya na nya legally
hahaaaay kinabuhi... waste sa emotions ug sa uras...kinahanglan jud maghamtong ta sa ato mga panghunahuna aron di ta maisalaag...
Being married does not necessarily mean being love..
"maani sa relationship" is often a metaphor of love being compared to planting, nurturing and eventually harvesting the fruits of labor...
but love is simply love.. we do not expect anything in return..we love because we love..
magkakuyog diay mo physically maam? then you have an opportunity to explore what kind of chemistry might ignite.. happy is not supposed to be short lived. happy is ready for the turbulence along the way too...
oo gud, pero dli man sa tanan panahon nga love lang ipa iral permi. gamiton pod ang utok. lain pod kaau cge ka og gugma diha unya masakit sakitan raka. Kaya ra man ang sakit, but maabot man jud ka sa point nga kapoy na or maka realize ka nga you deserve someone better
yeah kuyog almost everyday and we're good if mag kuyog me. pero dili lang jud cguro itogot sa higayon nga magka kuyog me og mas taas pa nga higayon pero migo man japon me til now ... and naa nasad xa lain uyab hahahahahahaa