unsaon pag apil? mo dritso lng sa meeting place?
unsaon pag apil? mo dritso lng sa meeting place?
pwde pa mo join ani mga bro? dili lng ko IPC member pa..
The list
dbgg1979
waryu69
genesis04
vanix09
iang
88888888(sam)
ugma kay on-time jud ta.. hapon bya ni... nag tok mi ni brian and lakaw jud mi ug sayo with or without the other photogs nga ni pledge na mukuyg...
GO na GO najud ni tomorrow... we'll be leaving McDo @ exactly 130pm.... para makadaghan ta...
see you guys!
see you guys tomorrow. para sa mga naay mga pangutana. read the first post of this thread. kung wala na tubag imo pangutana, ipost diri. sabta tanan information diha kay importante na. ig abot nimo sa mcdo, doula mi. ayaw mi hulata nga kami pa mo doul ninyo kay masayop nya mi. common na kaayo ang naay dslr karon. kami obvious man kay naa man mi mga pins nga naay IPC nga logo.
maayo unta if mang tunga mo, specially mga dili members of IPC para maka meet sad mi ninyo. ayaw ka ulaw sa inyong mga gamit, ordinaryo ra sad ni amoa dala. mga amateur photographers ra sad mi. although naa mi mga members who are professionals, pero kining mga photo walk, we do this for the love of photography (hobby). dili ni pang portfolio or money.
*wala ko suko ha diretso2x lang ni akong pang type kay kapoy pa ko gikan byahe valencia, bukidnon
-
Last edited by dbgg1979; 05-20-2011 at 06:25 PM.