Page 96 of 253 FirstFirst ... 8693949596979899106 ... LastLast
Results 951 to 960 of 2527

Quote Originally Posted by codered88 View Post
    mga bro i jst bought a gsd 2 mos pa lang..basa man kau iya poop.mrag diarhrea jud cguro ni..mrag water pero brown cya...his food is eukubana smallbites for puppies..pls help mga bro. nsay tambal.
    e adto dayon na sa Vet bro.sa ako lang experience ha kay ingon ana man pod si bella pag 2 months grabe ka basa ug poop so ako siya giadto sa vet then ingon ang vet nga e dewormed siya.so para sure gyud bro e adto dayon na sa vet.

mao bah...kusog man kaau cya mu kaon..pero basa lng jud kayo iya tae...ako na lng gni g pa drink ug gatorade basin ma dehydrated...2mrw ako na lng ni dalhon sa vet...nsa nga vet imo ma recomend bro?kana maayo jud ug affordable/reasonable ra pd.

mao bah...kusog man kaau cya mu kaon..pero basa lng jud kayo iya tae...ako na lng gni g pa drink ug gatorade basin ma dehydrated...2mrw ako na lng ni dalhon sa vet...nsa nga vet imo ma recomend bro?kana maayo jud ug affordable/reasonable ra pd.
    preha gyud na ni Bella na case bro,kusog mukaon nya basa kaayu ang poop.gibitok lagi na imo GSD.

asa man dapit inyoha? daghan man nindot nga Vet diri sa cebu depende lang asa ang duol ug accessable nimo para dili hasol.

mao bah?pro ngon ang ako g palitan na deworm na kuno ni twice na gni daw...ok ba na ang phil chinese vet kana sa may sm bro?nsa pay mas maayo nga mga vet dri cebu?

mao bah?pro ngon ang ako g palitan na deworm na kuno ni twice na gni daw...ok ba na ang phil chinese vet kana sa may sm bro?nsa pay mas maayo nga mga vet dri cebu?
    si Bella bro 3 times pa gani to gi dewormed,wa dayon makuha ang bitok.sa ako lang na nga experience ingon ana pod pagkagamay si Bella.kana sa CVD sa may Ramos bro maayo man na ug feedback na pet clinic.

ayaw ng fil-chi bro bati kaayo na sila diha..wala sad na ma overfed nimo imo gsd bro? basin sobrahan ra pud na sa kaon mag basa mana ila tae pud but better to bring your pup to the vet para sure

anyone who is selling puppy tha can be visit first? if mas mau basak pardo dapit pra doul or basta doul. Thankz!

Quote Originally Posted by tripack View Post
    anyone who is selling puppy tha can be visit first? if mas mau basak pardo dapit pra doul or basta doul. Thankz!
    murag naa sa buy and sell section sir.
    naa nagpost ug GSD puppies for sale na tag 10k ra ug nindot kaayo na mga puppies.

https://www.istorya.net/forums/pets/2...ered-pups.html

try daw ni sir.

Mg bRo, uNSai MaaU Na MuLtiViTaMinS KNa SANg aFFoRDabLe Nd EffeCtiVe iN a WaY Di Ka MgkaLaS2x Sa iMuNg MoNi Ky BaTi iMuNg ViTaMiNs.....

naa mu pups diralooking for a show line GSD pup/ pwede pud dili showline bsta nice langang linyada..please pm me...

11.    Advertisement