mga bro ug sis, naa ko job kron sa odesk, first job pa ni nako dre, naa mo tips ma hatag sa ako? krong july 18 daw ko start, vb.net programmer d i ako position, thanks
mga bro ug sis, naa ko job kron sa odesk, first job pa ni nako dre, naa mo tips ma hatag sa ako? krong july 18 daw ko start, vb.net programmer d i ako position, thanks
wow..congrats bro.. ako ala pa jd..heheh
Wow, congratz. Programmer jd nga position, for sure dako jd ka og rate ani bai noh? Ako lang tip nimo bro kay, make sure lang jd nga makakuha ka og five star nga feedback sa imong first work kay dako kaayo na og ikatabang para sa sunod nga application nimo. So give your best jd bro aning imong first job. Good luck bro!
Hinuon sakto man sad ka bro but applicable raman gud unta ang $1 nga starting para sa data entry. Pero para sa programming dako jd unta. Lipay kaayo to ang employer nimo ron. Heheh! But anyway good move bro. Ang importante naa nakay job sa Odesk. Again good luck bro. Ayaw mi kalimti bro if madato naka sa Odesk huh.
ako matambag bro, ayaw jd pagamay ug rate, nag sugod ko sa odesk, akong rate kay 5 nya nasundan daun ako rate nahimong 8.
about man programming imo work dapat dako sad ka ug rate.. pero naa naman nah. but sunod padako najd, kana kasagaran mo paubos ug rate mga indiano mana, bisag point something nalang ilang rate sukol na cla.
Guys... for me Odesk is OK... but I have a suggestion as well.... you can try this site for those who want to have an extra income:
Data Entry, Data Entry Jobs, Home Based Jobs, Work At Home Jobs, Online / Offline Data Entry, Internet Jobs, Online Paid Jobs
na hire pud ko karon lang jd store manager sa ebay.com (US) tig post ra ug items for sale sa new york..hihihi
Gamaya ra pd kaayo sa imo gibutang nga rate bro as developer.. Ok ta to bisan mga $2.99 - $3.99.. Hehe Pero naa na mana, pa good shot na lang.. Basin diay hatagan pa ka bonus ana kng impressive imo results.. hehe
im planning jud to apply work.. i have my odesk card already.. kaso la pa time..
ok rata data entry ra.. para kalingawan ra ba..