Page 9 of 94 FirstFirst ... 678910111219 ... LastLast
Results 81 to 90 of 931
    C.I.A. rodsky's Avatar
    Blog Entries
    128

Default Re: UNSA MAN JUD ANG NAA SA UTOK SA LALAKI?

I don't need to get laid--I have hands.

-RODION

funny hehehe

Quote Originally Posted by nadine eidloth
    @akosabni
    paminaw nako dong usa ka sa millions sa mga irresponsable ug bogo nga laki mao na mao nalang jud tawon nasulod sa imo ulo ug wala na lain pa.
    sakita manulti oh...

^hehehe

ang sulod sa utok sa mga lalaki kay kanang avatar ni nadine waahahhaha

ang akong nahibaw an ang utok sa laki walay sulod mga bogo na sila mao nga dili na cla kasabot, mga irresponsable.
    huhuhu. yaw sad e generalize woi.. makasabot man mi. naay lay uban na bogo i mean slow learner (para dili sakit paminawon) na di dayun makakuha sa imong bout ipa ibot. mao nah...

Quote Originally Posted by azwethinkweiz
    dahh hibaw namo, to get laid..(oopss) sorry sa naigo.
    hapit igo tapsing lang :0

Quote Originally Posted by BuslotBulsa
    kay kamo mga babae dili d.ay mo salbahes kay kamo d.ay dili d.ay mo dali ma.fall out of love
    kami lage salbahes pero madada ra mi kay humok ra kay mig kasing kasing. Kung ma fall out of love pud mi, nya suyoon mi din sincere ang guy of korz mo give mi ug chance.

pero kamo mga lalaki ay sosss, kung di na mo, di na jud bisag molohod pa mi sa inyo atubangan, di na jud mo labi na nakuha na ninyo inyo gusto? ryt? ilabay nalang dayon mga babae murag trapo....

ang akong nahibaw an ang utok sa laki walay sulod mga bogo na sila mao nga dili na cla kasabot, mga irresponsable.
    sayop mana imo giingon, ang lalaki mga bright jud nuon kay kabalo mangita ug paagi unsaon pagpangita ug kwarta para lang makadate mong mga babae ug para lang matuman sab inyo mga gusto na usahay matumanun kaayo mo pilian pa jud kaayo ug unsay iregalo maglagot pa kay ang gusto ninyo amo tag.anon ang sulod sa inyo utok! Sus oroy ingon ako lolo na higugmaa ang mga babae, mao na bitaw ni amo ginabuhat gihigugma ug sak2 ang mga babae. Nagpakasakit mi, labi na ug maghisgut mo sa inyong mga uyab sa una na harap2xpan ninyong gisagpa kaming mga lalaki kay kuno abi ninyo mga gwapa mo! Sus, someday mahimo ko babae mas gwapa pa jud ko ninyo!Hehehe Magpataod ko ug b**bs na size E... O bogo ba ang mga lalaki? Dli! Hight tech pa man gani ang uban lalaki kay gigamit nila ang science, nagpataod ug b**bs. Take note mostly sa mga programmers are boys, and y is that?! Can anyone of you girls explain that? Now tell me na bogo ming mga boys! Cge bogo me, pero once ang lalaki mainlove sa babae buhaton jud namo tanan para lang matuman ang gusto sa babae! We are born poligamist yet, we are sweet lovers!

Kamo mga babae, kung naay lakaw 1hour maligo, 1hour manudlay, sa kadanghad daghan malimtan kumpleto ang mga parapernalyas para make-up dli jud makalimtan labi na ang samin, lipstick, face powder, sudlay, ug pahumot!

if(gender=="male"){response.write("no comment!");}
    else{response.write("langayan!");}

Quote Originally Posted by azwethinkweiz
    kami lage salbahes pero madada ra mi kay humok ra kay mig kasing kasing. Kung ma fall out of love pud mi, nya suyoon mi din sincere ang guy of korz mo give mi ug chance.

pero kamo mga lalaki ay sosss, kung di na mo, di na jud bisag molohod pa mi sa inyo atubangan, di na jud mo labi na nakuha na ninyo inyo gusto? ryt? ilabay nalang dayon mga babae murag trapo....
    malas ka kay naka.sugat ka ug lalaki na ingon.ana...

neurotransmitters .. haha.. na lain ang messages na gcarry..

,V,, peace to all men.

11.    Advertisement

Page 9 of 94 FirstFirst ... 678910111219 ... LastLast