nakz.....try lagi sa derma..mamaksi imung ilok
then mu light gamay..patience lang jud ka
nakz.....try lagi sa derma..mamaksi imung ilok
then mu light gamay..patience lang jud ka
hehehe..honesly..i do have a dark underarm b4...i used soo many whitenin' products to no avail..only one product ra jud akong gi use na effective kaau...[size=18px]OATMEAL[/size]..any brands will do..pero mas nindot gamiton ang quaker kay dli kaau gahiun...as in..i guarantee..mofuti jud ng mga lagum-lagum ninyo..just use it when maligo mo..pwede sad atong mga bugason...assss innn...makawagtag jud sa bugas...try it guys..la jud na siyay side effects...i used it mahself...makawagtang sa mga uwat...hehehehe..basta..just try it...hehehe..SOCKKKK d Lipo..toinkOriginally Posted by chesrem
direction: just get some amount then put it in a small container...then put it wd enough amount of water para mohumok..then apply it to ur desired lagum lagum..toink..hehehehe...iba talaga ang tibok pag kapuso..toink..hehehehe
oohhhsss... Really? this is the first time I heard about oatmeal as a beauty productkinsa nag istorya nimo ani
pila ka minutes e leave ang oatmeal sa imo underarms b4 washing it with water
![]()
Itom diay ka ug underarm chesrem?Originally Posted by chesrem
hmmmm... di man kau ma klaro chesrem..hehehe..wa btaw ko kita nmo nag spageti strap.hehe
ive heard about the lemonsito thinggy...![]()
☃♥☹❤✴♫♘❧☯✩♪★☮♥☼❦♬☂
Sulayi pod ang Tawas, basa-a sa tubig unya maoy ipaghid sa ilok ug uban pa diha labi na nang atong pantyline. Ang ako sang nahibaw-an ani, kadtong pharmacist nga akong kaila. Tibuok lang ang palita kay sayon rang i-apply.
IMOH, dili maau ang tawas... definite no-no!!! mao na nuon na kasagaran ang hinungdan
dli man kaau itom akon kili-kili, i usually wear spaghetti man gud that's why I want to have a nice and white underarmCge, ako na e try and limonsito
.
Originally Posted by pitsay
Mao ba? Na hala.
OT; just curious, what is "IMOH"?