Page 80 of 101 FirstFirst ... 707778798081828390 ... LastLast
Results 791 to 800 of 1006

dali kaau mingawon c dr.love nko ay. hehehe.ayey.ehem.(strike 1)

Dr. Love unsaon man pagpanguyab s bbye nga d ka gusto??

dr love, lalaki man lamang ka...tambagi daw ko...thrs this guy who keeps telling me he misses me -- thru email, fs message or text or call...hs a "friend" of mine from another place...but wr not really that close...is thr any possibility that he likes me? ive never asked him that question though coz i think its sort of unlikely...

skad asa na ka wui.. mingaw na man kaayu ni imong lindog..

C.I.A. -CL-'s Avatar
    Blog Entries
    3
    ...nagreport napud sis sa iyang mrs. love,hehehe... panambag na dr. love kay maminaw ko sa imong tambag..hihihihi avid fan byuh jud ko nimo nah!

Quote Originally Posted by mikaela_7 View Post
    hi dr. love, ask lang unta ko....

unsa imu buhaton f ma realize nimu nga gnahan ka sa guy pero nagbalik lang cya iya ex gf?
    actually nagpaduding na cya nko sa una kato nagbuwag cla pero wala nko cya g.entertain unya ganahan nko nya karn....do u think iya rako ghimu nga panakip butas ato nga tym? ang nakasakit pud kay kauban mi sa work ani nga guy...ay ambot, feeling nko malas jud ko sa gugma, unsaun nlang....

thanx,
    tc girl (b4)
    dai! naganahan nka niya katong nagbalik na sila? murag dli na gugma imo dai feel nko
    kuan rana xa murag masina ba kay nakuha sa lain. in-ana btaw. ambot lng pud kng mao ba
    Quote Originally Posted by princezzz_pucca View Post
    dr love, lalaki man lamang ka...tambagi daw ko...thrs this guy who keeps telling me he misses me -- thru email, fs message or text or call...hs a "friend" of mine from another place...but wr not really that close...is thr any possibility that he likes me? ive never asked him that question though coz i think its sort of unlikely...
    saun ra kaau i ingn ana sa txt or uban pa

Quote Originally Posted by Abby_mcwayne View Post
    skad asa na ka wui.. mingaw na man kaayu ni imong lindog..
    me abot nako mga higala gkan ko sa hongkong... g hubog man ko gud paeta.... karon pa ko balik ehehehe

Quote Originally Posted by -CL-
    ...nagreport napud sis sa iyang mrs. love,hehehe... panambag na dr. love kay maminaw ko sa imong tambag..hihihihi avid fan byuh jud ko nimo nah!
    ehehehe naa nako.. wala pamay nag patambag.... ehehehhe...

btaw guys me tan aw ta mo sa abs cbn sa maung buntag kapamilya sa bisaya.... na starring ko did2 wahahahhahah.... maong na bz ko kay me volunteer paman ko ^^

Quote Originally Posted by skywave_2007 View Post
    hmp.... murag just now mani ehgeheh XD

ang tao higala wala may kontra kong mahigugma ka... ang imo ra ana ang imong salig sa imong kaugalingon.. matod pa "ip ders a wel, ders a wey", sak2 ba?

kong manguyab ka nga d li ganahan ang babae sa imo aw pangita og laing pamaagi nga ang gurl maka gus2 sa imoha.. d man sa tanan ang gus2 sa babae ang lawas og ang dagway sa mga lalakwe.. naa pamay lain pamaagi lain pareha sa dato eheheh og kamao modala og kinabuhi naa pa diay achiever .. hmp... if i were you make friends with her first, before courting him.. we don't know every smile that you gave and also the fun that you share with her, every moment, theres a possibility that the girl that you wish for starting to fall with you...

and higala kong d dyud ganahan ang gurl nmo as in d dyud.... naa ghapon tay ka tambag nmo dli ni gayuma pero kinahanglan ang desiplina sa imong kaugalingon kay nganu man? aron ma abot imong mga amgo para kaniya...
    sisiw rana..
    ad2 sa menteryo og tungang gabie og pag sinena og puti og pag lakaw lakaw did2 mga 30 mins lang.. tapos aron na ma sulbad imong mga problema... buhata na sya every MWF sa usa ka semana..... paminaw sa! importante dyd ni sya imo ni matapos para ang imong g problema ma solbad..... buhata lang ni 1 week ra....

unsa man anggay buhaton pra di ka kalimtan sa imong uyab bsta mag kuyog sa iyang mga barkada??

Quote Originally Posted by skywave_2007 View Post
    bro... naa ko gamayng ika puno sa tambag ni dr. love.... LET HER KNOW THAT U EXIST.
    .
    impress her but dont over do it... (dont impress her too much, maka irit na)
    dn make her laugh sa imong mga korny jokes,,mas korny mas catchy (if naa xa, pag joke2x lang gud mo imu frends) trust me sometimes ma minaw na cla.
    give her a smile or just say HI if mag sugat mo.. dn be consistent..
    dn if maanad na xa na permi ka mo hi or smile nya.. kaliti minaldito(suplado) dn it will made her think jud..
    dn mangita na xa way.

sa ako na experienced ky ni ask jud xa sako name tru her friend na it happend na naa sad frnd sa akong circle of friends.. then she got to know me by name...
    dn 1 tym nag sugat mi balik wala na nako xa tagda...wat did she do? anah xa nako...arti na kaayu xa... pero not directly to me.. pero i know ako iya pasabot.. dn after ato nag ka dungan mi pa photo copy dn did2 mi nagka talk.. eng eng eng.....

sulayi lang bro... com wat may lang gud... hehehehe...GOODLUCK bro!

11.    Advertisement