I'm straight pero ug magtinukay gane sila dennis ug tom kay ambot oy kiligon man ko. HAHAHA ^^
I'm straight pero ug magtinukay gane sila dennis ug tom kay ambot oy kiligon man ko. HAHAHA ^^
@crossramz: my comment was based sa interview ng isang pari featured sa jessica soho. thanks na rin sa link, (SWN?) wala na rin kasi ako alam sa mga ibang site.
This gay show is making me feel so....GAY!
>.<
anyway, keep on talking about this show. For the homophobic, stop being an a-hole! tuslokan ta mo ron!![]()
Nindot mn ang acting sa main actors bai (carla-tom-dennis). But in a Philippine teleserye level. Dli mn gyd nimo cya ma compare sa mga US tv series gd kay for one, weekly mn ang showing sa US shows compared sa 5 times a week dri sa Pinas. So naa gyd times na ma sacrifice ang storyline/script. Pro I do agree wid u bout the visibility. Dapat suportaan gyd kay u nvr know kanus-a pa ang nxt na series na pareha ani.
Pro grabe effect ani na series bai. Ang story sa WAGAS (MMK-like show sa NewsTV 27) this weekend kay M2M gd. Unya ang topic l8r sa BEST MEN (male oriented show sa NewsTV 27) kay bout men who likes men. Wohooo! Mag ing ani ba kha ang ABS no? Mura mn ug namayot mn na nga station. Hadlok ma kasab-an ni Padre Damaso.
- - - Updated - - -
Haha. UG gi blame pa ang show. Patuslok nlng dra be.
I mean, APIR diay bai!![]()
i'm also a kpop fan, di kaayo ko fan anang boy to boy or girl to girl pares... hahaha dili lang nako feel or kanang anime or manga pud na yaoi or yuri. kay di ko makafeel ug kilig gud. awww depende pud, if ang isa ka boy feminine ug features kana siguro.
iread kpop fanfics pero girl to boy jud...
Unya ang CBCP ani nag apil2 na sad sila? Nag patagad kay imoral daw. Natural na man na sa society karon dba.
krn nga naokay na ang relasyon sa duha ka managhigugmaay c vincent ug erik!
ngilo btaw hahah nig matutokay sila.. waaaa
wa ko kita gabie napud![]()
hmmm i am curious about this. i will try to watch.