http://www.facebook.com/home.php?#!/album.php?aid=2037605&id=1330573356
mao ni pictures namu sa ruvi cave boss.. hope it helps
http://www.facebook.com/home.php?#!/album.php?aid=2037605&id=1330573356
mao ni pictures namu sa ruvi cave boss.. hope it helps
ive been in this place last december 2010 and the place is really nice.... but i dont like the one who entertain us.... she doesnt know how to please her customer imagine nagyawyaw jud xa dli mi niya pasudlon mura man ug dli mi mobayad.... unya d.i wen we take our shower after mi naligo timing pa jud wala nay water wala nlng ko katiwas ug bath... faet unya mag yaw2x pa gadako lang ang baba.... i just hope kung kinsa man gali tag iya ani... they have to do briefing sa ila mga taw kay mga wala juy batasan.... MAO nga kung ako pasultion i will never be back from that place bsan nice pa ang place never jud...
nindot jud na dha. every year anha ko mag celebrate sa akong bday.. naa ko pictures pero dili ko kabaw mo post dri. hehe
ok pa jud i overnight kay dili i close ang pool bsan lapas na 2am.. mga morning na nila i close dili pareha sa ubang resorts kay kutob ra 12mn or 2am ang pool
For information lng. did had the chance to visit today sa resort to check the place before mu adto amo mga bisita krng saturday. Pool was clear as in kita gyud ang floor.
Room rates. deluxed good for 2 P1000, family good for 6 P2,500 they also have P1,500 room.
Entrance:
Daytime 8-6pm
adults - 100
kids 10 yrs below - 50
Night time 6-12mn
adults - 120
kids 10 yrs below - 60
Cottages:
10 persons - 200
15 persons - 300
25 persons - 500
20 persons (tent) - 500
center, cave - P1000
20-30 persons lounge w/aircon - P1,500
mao ni kadtong villa eleanor sa una sa?
nice lageh!!! hope maka anha mi pohon
gamay ramn ilang pool.. paras gagmay nga taw..
ilang cave kai cottage nila.. unya.. perti jd ka mubo.. ug mobarog ka..pakong jd ka.. lisod au ug lakaw2 ddto..labi na sa cave cottage nila kay doul au sa pool.. naa pjd mag-ali.. nia.. gamay ang place.. hout au.. gamay pd ang pool. di au xa kanindotan..
I thought naa silay 8ft na pool. how true is this?