Page 787 of 829 FirstFirst ... 777784785786787788789790797 ... LastLast
Results 7,861 to 7,870 of 8289

Quote Originally Posted by mraljoriz View Post
    mga bro unsay pro and cons sa pag modify sa XBOX 360?
    don't think na kausa raka mo gasto if mag jtag ka. dapat pud biya na ma update imong firmware version. So if naay bag.o games na mo release like COD Ghost, pa update napud ka sa imong consoles. Nag legit, libre naka update sa imong firmware, either update from internet, or update from the CD's you've bought.

btw salamat sa mga tubag.

akong unit is NTSC-J but I noticed some games in Toy Kingdom are NTSC unya naa sticker nga works on asian/us units. Hala ga libog na jud ko

Quote Originally Posted by toweweng View Post
    double check lang nko bro if sure ni nga info.. 900+ ra ang 4000 msp...? baratoha na lang gud..
    P2K+ man lagi ilang 4000 MSP. Just checked Datablitz Ayala.

Quote Originally Posted by cooldude75ph View Post
    P2K+ man lagi ilang 4000 MSP. Just checked Datablitz Ayala.
    confirmed! mura P2295 man cguro to..

kinsa naay dlc ninyo diha just dance 4, budots-budots?

waiting for this game .. Plants vs Zombies Garden Warfare...

Quote Originally Posted by mraljoriz View Post
    btw salamat sa mga tubag.

akong unit is NTSC-J but I noticed some games in Toy Kingdom are NTSC unya naa sticker nga works on asian/us units. Hala ga libog na jud ko
    dli necessary ntsc.j bro dli mo work sa us consoles. check ragud sa region lock list. daghan kau games na region free o compatible with asian og us.

- - - Updated - - -

Quote Originally Posted by toweweng View Post
    pro: ka isa rka mo gasto para jtag den no need nka mo palit og game disc, pwede rka mo copy/download..

con: dili ka login sa xbox live, dili mka multiplayer and online games

kung practical-lay lang jud jtag jud kay mka save ka sa gasto.. pero if kaya ra sa imong budget go for legit..
    agree ko ani. nka jtag ako unit but naa pud koi mga orig na disc. i dont use or go xbox live. dli ko fps player. not interested in online gaming. mag facebook ra ko hehehe

mangutna ko ninu sa mga dghan nahibaw.an about xbox360, slim d.ay ni ako. bag.ohay lng jd ni xia nahitabo nako. nya mga 3 mos nako cgeg duwa ani, krun rako nka experience ani. enig on nako sa xbox kay after mga 1-2mins mu off man xia kalit. mu tingog xia enig off kanang murag ge click jd nmo ang button ba, murag dghan man tao cguro nka experience ani unsay solution ani fyi okay rman tnan wires niya og power supply

Quote Originally Posted by dluis_see View Post
    mangutna ko ninu sa mga dghan nahibaw.an about xbox360, slim d.ay ni ako. bag.ohay lng jd ni xia nahitabo nako. nya mga 3 mos nako cgeg duwa ani, krun rako nka experience ani. enig on nako sa xbox kay after mga 1-2mins mu off man xia kalit. mu tingog xia enig off kanang murag ge click jd nmo ang button ba, murag dghan man tao cguro nka experience ani unsay solution ani fyi okay rman tnan wires niya og power supply
    kung mu-off siya bai... unsa color sa light sa POWER SUPPLY BRICK?

if RED, try plugging it on a different outlet... if RED japon... pailisan na nimo imong POWER SUPPLY
    if ORANGE, then ang console or PSU... 50/50 na siya... unless I-try imong POWER SUPPLY to another xbox then muandar nah... then ang console ra gyud nay guba-ah
    if dili ra siya musiga... then try another outlet... if dili japon.. pailisan na nimo imong POWER SUPPLY

enig on nako sa switch kay first mu orange ang power brick, then enig on sa xbox mu green nman ang pwer brick. ang nka weird kay pag ad2 nako sa itech first time kay wa jd xia mu off ang akng xbox. pag uli nako testing blik mu off dayun mga di ka abot 2mins. mao to ni blik nsad ko sa itech ge dala na nako tnan wires jd, ang tnan na jd ako ge pa testing. wala nsad ni off. wa nako khbaw unsay diperensya. kung mu ingon sd na naa sa among outlet ang diperenxia kay di man sd kay ni anhi ako migo then iya ge testing iya xbox wa man jd ni pawng. if nkay kaila na mka au ani or technician pwde ko mangau number. mu bayad btaw mi sa service

- - - Updated - - -

Quote Originally Posted by kornyedison_143 View Post
    kung mu-off siya bai... unsa color sa light sa POWER SUPPLY BRICK?

if RED, try plugging it on a different outlet... if RED japon... pailisan na nimo imong POWER SUPPLY
    if ORANGE, then ang console or PSU... 50/50 na siya... unless I-try imong POWER SUPPLY to another xbox then muandar nah... then ang console ra gyud nay guba-ah
    if dili ra siya musiga... then try another outlet... if dili japon.. pailisan na nimo imong POWER SUPPLY

enig on nako sa switch kay first mu orange ang power brick, then enig on sa xbox mu green nman ang pwer brick. ang nka weird kay pag ad2 nako sa itech first time kay wa jd xia mu off ang akng xbox. pag uli nako testing blik mu off dayun mga di ka abot 2mins. mao to ni blik nsad ko sa itech ge dala na nako tnan wires jd, ang tnan na jd ako ge pa testing. wala nsad ni off. wa nako khbaw unsay diperensya. kung mu ingon sd na naa sa among outlet ang diperenxia kay di man sd kay ni anhi ako migo then iya ge testing iya xbox wa man jd ni pawng. if nkay kaila na mka au ani or technician pwde ko mangau number. mu bayad btaw mi sa service

11.    Advertisement