pwede mag apil-apil? murag wala pa raba gyud ko ka attend ug EB sa istorya dah.. dli kaha ta ma out of place ani
bro...pwede kaayo bro...tong first time sad nako ni attend ug EB naghuna2x ko na ma OP
pero...honest lang di jud ka ma OP..mag cgi raka ug katawa noon didto...hehe
promise na bro...apil bro...paki lista lang sa imong username bro..
basaha nang uban na feedback sa previous page bro...
patay dili pa gyud ko kabalo mo lista sa ako username sa original list... toinkz!!! hahaha
@bordjek, monmon and edgeknife: mga bro, d jud mo maulaw kong muattend mo, welcome tanang taga istorya did2.. Sakto giingon ni markepogi. First impression rana ninyo bro nga ma.OP mo, pro if naa namo did2, makaingon mo nga wow philippines. ayos au mga tao did2..walai mo discriminate or usba.. kalevel ta tanan did2..ahehehe.. kung maging.uwawon jud mo, u can bring ur istoryan frnds sa eb.. mas ok na kai daghan ta. practisa lang na daan inyo jaw kai kai magkatawa jud mo permi did2..hehehe..
palista na mo..
WHO: istorya.net members (CIAs, Elites, Seniors, Juniors, Newbies, Admin, and Mods)
WHEN: September 6, 2008 (Saturday)
WHERE: Elschulzoo's place (ACE Pensione House) lapu-lapu city(in front GAISANO mall)
Meeting Place: SM (mcdo)7pm-8pm(pakyaw ta ug V-HIRE or Multicab)
ATTENDANCE:
1. laagan_si_organizer
2. Soul_Captive (number 2 jd daun ky excited ko ani..first time sa eb..yaw mo pang OP hap!!!)
3. motownkid
4. focus888 - bro..adto ko..pero dili lang ko magdugay ha..hheheh
5. tessai : (dili na jud ko mag.sau ug uli ani...)
6. zney25(motunga na jud ko ani....)
7. markepogi
8.rAnter: (kai mag training ko ug billiards.. haha bahala mo mag singalong mo ngadto)
9. navz33
10. salmo88
11.firefly08(naa ko kuyog amiga, ok ra)
12. zaintly_gurl (pwede mag dala ug alalay? hehehe...)
13. ricponsib (muad2 ko kai naa ko tuyo sa baso)
14. tribu lapulapu (c/o dencio and jomorzz, ubay2x jud ni cla.. mga psp addict)
15. -CL- (ge ge muadtO kO, paningkamUtOn.. hehehe..)
16.clarkhkent(palista nako aron mosunod to uban nakong mga fans. kay kon dili mo moadto dili mo kakita unsaon nako pagduwa sa billiard nga tansan sa RH maoy gamiton )
17. aprilaprilapril (wish jud nako wa ko out of town duty ani nga week..)
18. bordjek
19.
20.
21.
22.
23.
24.
25.
JUST A FRIENDLY REMINDER:
please let us all minimize OTs kay layo-layo pa baya to ang September 6. basin wa pa ta katunga sa August, na close na ang thread..so please, please guys, minimize OTs. don't forget to remind the newbies about their OTs as well.
update lang ko...
@Ric: salamat bro...pra dghan ta didto..hehehe