Page 75 of 296 FirstFirst ... 657273747576777885 ... LastLast
Results 741 to 750 of 2952

Quote Originally Posted by pretty_jasmine View Post
    gamay ra mi sa among OPS.. klaro ra kau sa TV TV lol

jahhahaha...mura tag gaduwag cat and mouse ane..hahaha... so taga ops d i ka ..travel?

pro na SAD lang ko ga read sa mga comments sa na agihan sa mga uban applicants.. hhhmm! can we raise this concern @30121895? D ni maayo sa image sa company man gud

[QUOTE=30121895;16569013]
    Quote Originally Posted by inchit View Post

mao jd..mao nang ayaw kayo mog huna huna ana para dili mo ma disappoint og dako
    sabaang kuan oi! wahahahaha! wa sako text ky naa among kinakusgan diri haha

pro na SAD lang ko ga read sa mga comments sa na agihan sa mga uban applicants.. hhhmm! can we raise this concern @30121895? D ni maayo sa image sa company man gud
    yap..sad jd kayo..swerte ta kay wa ta ka agi ana...ga storya mi sa ako service manager about anang nahtbo sa mga applicant..dili jd ta dw na dapat ma engun ana kay maka daot dw sa image sa ato company...na shock gane siya nga engun ana d i ang J.C karun...looy pd baya ang mga applicant

- - - Updated - - -

[QUOTE=rowsie;16569176]
    Quote Originally Posted by 30121895 View Post

sabaang mark oi! wahahahaha! wa sako text ky naa among kinakusgan diri haha
    hoi..yawaa gebulgar akong name..hahaha..malooy ka..ayaw ibulgar kay lisud nah..haha..mao d i wa ka reply

[QUOTE=30121895;16569186]yap..sad jd kayo..swerte ta kay wa ta ka agi ana...ga storya mi sa ako service manager about anang nahtbo sa mga applicant..dili jd ta dw na dapat ma engun ana kay maka daot dw sa image sa ato company...na shock gane siya nga engun ana d i ang J.C karun...looy pd baya ang mga applicant

- - - Updated - - -

Quote Originally Posted by rowsie View Post

hoi..yawaa gebulgar akong name..hahaha..malooy ka..ayaw ibulgar kay lisud nah..haha..mao d i wa ka reply
    wahahahaa wala mn ako mn giedit.. :P

[QUOTE=rowsie;16569249]
    Quote Originally Posted by 30121895 View Post
    yap..sad jd kayo..swerte ta kay wa ta ka agi ana...ga storya mi sa ako service manager about anang nahtbo sa mga applicant..dili jd ta dw na dapat ma engun ana kay maka daot dw sa image sa ato company...na shock gane siya nga engun ana d i ang J.C karun...looy pd baya ang mga applicant

- - - Updated - - -

wahahahaa wala mn ako mn giedit.. :P

awt ana bah..friends jd d i ta hahahaha...lisud na mabulgar name dre...hahaha..

swerte ta? LOL! d jd to swerte naagihan nato sa MLA oi bwahahahaha! f batch 2 ka maka relate ka.. but since batch 1 ka, so keri ra

swerte ta? LOL! d jd to swerte naagihan nato sa MLA oi bwahahahaha! f batch 2 ka maka relate ka.. but since batch 1 ka, so keri ra

ahahaha...batch 1 man ta tanan gepadala sa manila gd..na ulahi lng jd atong flight..hehe... march 15 ko nga flight..hihi...btw yawaa atong manila ue..dili naku mubalik didto..hahahaha

- - - Updated - - -

ahahaah..pm name nmu sa same time beh..hahahaha....

@30121895

Sure bro...libre taka snax pohon =)
    Direct call centre ko Aus op

So far nindot ako experience sa JC hiring team...walay reklamo at all...

batch 2 ta kay an batch 1 katong pag feb nilarga hehehehehe! aw dungan d i ta... so meaning naka agi ka sa UNIONBANK sa pinakalit na TUNES HOTEL bwahahaha! or gauna ka ug uli wa na ka naapil sa pinakurat na balhin

11.    Advertisement