Page 7 of 19 FirstFirst ... 4567891017 ... LastLast
Results 61 to 70 of 188

Quote Originally Posted by krizitoyness View Post
    binata lagi love.love doh.. imagina gud mu 40 nka dn mag crush.crush japun ka.? dli ba weird.? lol
    .
    anyway, ugma rana kutub inyung crush.crush.. e.discourage tamu para ma boring nana inyung life.. lol
    .
    well for me, its fun man.. specially when my girlfriend gets mad seeing me stalking my crush in multiply..
    oh wait, i dont have a girlfriend.. haha yeah i kid man.. it wasnt that funny though.. so.. o.k yeah i fail..
    sigjejejejejejeJEJEMON your mom

hehehe..kaw pod gani naay chrush...

ang crush kay charx2 pa man nah..

kilig d ay ang crush? kaluoy sad sa uyab...tsk tsk heheh

ang crush kay tiaw tiaw raman. hehehe exciting tingali kay gukod man ang show, di man ma imo. hahaha

nice man ang naay crush, perme gadagan ang huna huna,hehehe,, nya ma tameme eneg storya,haha,

ok ranang crush sa mga wai uyab, kung naa nagane mo uyab,, give justice and respect pod woe sa nyu ka partner hewhe.

Quote Originally Posted by inc-pankz View Post
    nice man ang naay crush, perme gadagan ang huna huna,hehehe,, nya ma tameme eneg storya,haha,

ok ranang crush sa mga wai uyab, kung naa nagane mo uyab,, give justice and respect pod woe sa nyu ka partner hewhe.
    Mao jud respect pud mo labi na kanang mga girl oh..........akong x sauna mao jud to akong gkalagutn kita sa iyang crush mura jud mabuang haayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy.......................ma hibung lang ta ug kalit na unsa sya...i hope na usab nato siya.....hehehe...

pang high school manang crush.. lololololol

Quote Originally Posted by dizzy_boy View Post
    Mao jud respect pud mo labi na kanang mga girl oh..........akong x sauna mao jud to akong gkalagutn kita sa iyang crush mura jud mabuang haayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy.......................ma hibung lang ta ug kalit na unsa sya...i hope na usab nato siya.....hehehe...
    u missed her.?

wala na hehehehe.......................kita nako mas upgraded niya hehehe bahala nato siya.....hehehe

Quote Originally Posted by lovelygirl View Post
    kung chrush nimu mura kag mabuang makakita..happy na daun imong adlaw pero kung uyab wala jud lami..murag puol na kaayo..wala nay kilig or spark...murag natural nalang makakita ka nya or mag talk mo...
    kay damgo raman nimo ng "crush" (one "H" ra ang spelling ana TS)..

11.    Advertisement

Page 7 of 19 FirstFirst ... 4567891017 ... LastLast