Page 66 of 302 FirstFirst ... 566364656667686976 ... LastLast
Results 651 to 660 of 3011

Default Re: Who are those living in U.S.A. Please post here!!

Shamnaraine, you look very familiar. AMA grad ka? Tutututugnaw gyud diha's seattle. Pero maynalang ta diri kaysa's mas taas² pa nato. May pang mga penguins dili gyud moreklamo sa katugnaw. Tehe.

Neways @jugs... sige lang dili na madugay moinit-init na sad ang panahon diri dapit's ato, then reklamo nasad sa init dili na tugnaw. Maka irit baya pud ning summer kay mamaak ang init. Ako... maglakaw-lakaw ko's DC magpayong man ko. Kiver! Sila tanan gapainit para ma tan, tehehe. Ako ingnan ako bana, uy yaw kalimti akong payong kay nah, ma negra ko'g sige'g laparoy aning init diri. Akoang pinay nga baby ako tawng payongan ang tiil basta gasakay sa iya stroller, hahaha paita! Mao makalingaw ning mga pinoy kay gusto moputi, ang mga kano gusto mo tan. I know a couple of them admitting to me suya sila sa ako perfect tan. Hehe, nindot kaayo ingnan nindot man gani ihapit ug Japan kay magpamake over ko. Hehehe.

Quote Originally Posted by jugs_06
    Quote Originally Posted by amBot!
    @jugs_06: ah... i think 60-70 man dre.
    yeah...mas init2x jud dha sa LA.. may mu dha kay maka tshrt2x lng f mu gawas..hehe
    cant wait till summer.. i just miss all the beaches back home! swimming, outing wit mah fwenz...

Quote Originally Posted by n`gel
    [font=Arial]Shamnaraine, you look very familiar. AMA grad ka? Tutututugnaw gyud diha's seattle. Pero maynalang ta diri kaysa's mas taas² pa nato. May pang mga penguins dili gyud moreklamo sa katugnaw. Tehe.

----------------------------------------------------------------------------------------

n`gel oo grad ko from AMA kaw? hehehehehhe

@n'gel: anus-a diay nyo flight n'gel? abi nko ng lawig namu pa uli sa ato sugbu hehehehe... amoa karon 2nd of april... toa na c twalalyn? wla nman gud tngog dri...

@jugs:eherm! naa jud mglaway ani sa picture sa sm, ayala, lechon labi na sa bas sa lapu2x imajin na lang sa snow jugs na bas na sa inyo sa lapu2x hehehehe...

Shamnaraine, kabatch man cguro ta. '99 March ko ni grad. Lemesee, kaila kang Erwin Wagas?

@tagaisla: Na ako mag-agad pa kos ako sister kay May pa siya mouli. I'll be bringing a 16month old and a newborn baby man gud, or kaha ihatud mis ako mama karong April, wala pa koy ticket gani. Tehehe. Faet, naa raba promo ang Cathay daw $895 ang pa manila... ambot kaha ug ang pa Cebu. Kaw, pila imo palit sa ticket and what airline? Kinsa man kuyog nimo mouli? Until when ka didto? Mag.abot pa kaha ta? May unta April mi kauli.

Shamnaraine, kabatch man cguro ta. '99 March ko ni grad. Lemesee, kaila kang Erwin Wagas?

@tagaisla: Na ako mag-agad pa kos ako sister kay May pa siya mouli. I'll be bringing a 16month old and a newborn baby man gud, or kaha ihatud mis ako mama karong April, wala pa koy ticket gani. Tehehe. Faet, naa raba promo ang Cathay daw $895 ang pa manila... ambot kaha ug ang pa Cebu. Kaw, pila imo palit sa ticket and what airline? Kinsa man kuyog nimo mouli? Until when ka didto? Mag.abot pa kaha ta? May unta April mi kauli.
    N`gel familiar sa akoa iyang name pero murag ahead kaayo to sya nako. Hhhehehe 2001 ko ni grad sa AMA. Kinsa paman imo ka batch na kana well-known sa AMA basin naka ila ko. Taga asa man ka Ngel?

Hmmm kabatch mi nila ni Gwendolyn... Christine Lim. Ambot kalimot naku sa uban. Gf ko ni Erwin Wagas sa una, classmate mi. My name is "nene". Wala siguro ka kaila naku, but basin karemember ka namo magkuyog-uyog sa AMA sa una. Kami raman to manag-uyab sa amo batch. Except ni Christine nga naa uyab katong putot. Pero dili sila ka batch.

Hmmm kabatch mi nila ni Gwendolyn... Christine Lim. Ambot kalimot naku sa uban. Gf ko ni Erwin Wagas sa una, classmates mi. My name is "nene". Wala siguro ka kaila naku, but basin karemember ka namo magkuyog-uyog sa AMA sa una. Kami raman to manag-uyab sa amo batch. Except ni Christine nga naa uyab katong putot. Pero dili sila ka batch.
    Hhhahaha putot gyud. Lol! I know Christine Lim- ahead to sya nako kamo diay batch ato. Nag ka classmate mi sa lain na subject.Â* Married naka diri?Â* Lingaw bya tong sila Christine sauna kamo ni kadtong Jesus batch sad? Kadtong Jesus bayot galiÂ* na dagma sa oval pag contest sa dagan? I'll never forget ato gyud oi.

@shamnaraine: Mura dili mi kabatch ni Jesus, bsAD man sad to siya di ba? BScomsci man mi. Yup, si Christine mura tong baby sa among batch kay na graduating nalang siya iyang password sa iya account AMACC pa gihapon tehehe. Ug nganong nakagraduate hahaha kutob ra gani to dir. Bitaw uy, cute gyud nas Christine pinangga kau to namo ni Erwin kay tinabangan gyud to tanang program.

lain may ato..

@n'gel: pila naman ron ka degrees dha sa DC? na hala, mangadto nya tag japan magpa puti tah!

@tagaisla: pa suya jd cya oi... bsta ha imo promise...ang white sand og ayaw sad diay kalimti ang panit sa lechon.. knahanglan kanang kagumkom pa ha..

11.    Advertisement