Page 6 of 8 FirstFirst ... 345678 LastLast
Results 51 to 60 of 79

naa napod bag-o coming ang cm..

Cherry Mobile teases 7.7mm thin Android smartphone - YugaTech | Philippines, Tech News & Reviews

omega HD 2.0 dli acurate ang GPS ako g tan aw ang google map ang blue circle wala ma tonong sa ako location ,, pwede ba ni ma calibrate

Quote Originally Posted by BARAKO View Post
    omega HD 2.0 dli acurate ang GPS ako g tan aw ang google map ang blue circle wala ma tonong sa ako location ,, pwede ba ni ma calibrate
    Try downloading GPS Status & Toolbox to calibrate your GPS. Make sure you download the appropriate A-GPS data (Asia/Philippines) for faster GPS lock on.

wala ra moy issues sa gps sa ohd 2.0? dili man gud ka lock akoa kung walay internet connection. karon pa ko kasuway mtk chipset device

After reading a lot of reviews I decided to buy OHD 2. So far ok man iya performance, naa lang ko gamay problema sa iya camera, medyo blurry, unsa ako buhaton para ma fix ni? Nagback-read ko diri, then naa paka i-download something pero ang link kay "page not found" na...

daghan lagi mo issues? sa batches cguro... i bought my second 1, first ako man gihatag sa akong manghud... grabeh ko k-satisfied gihapon.. ^_^

Just got a second hand OHD 2.0 white and so far sooo good... Apart from the FB group na puros mga tagalog didto, naa ba tay community of devs dire sa Cebu.

Naa unta koi question, kaning mag change wallpapers, it looks like gi-ilisan sa CM ang mga stock wallpapers unya gibutangan nila ug wallpapers na naay CM logo... pwede bani nato ma-ilisan? I'm guessing here comes a suggestion to root... hahaahahah

Quote Originally Posted by kornyedison_143 View Post
    Just got a second hand OHD 2.0 white and so far sooo good... Apart from the FB group na puros mga tagalog didto, naa ba tay community of devs dire sa Cebu.

Naa unta koi question, kaning mag change wallpapers, it looks like gi-ilisan sa CM ang mga stock wallpapers unya gibutangan nila ug wallpapers na naay CM logo... pwede bani nato ma-ilisan? I'm guessing here comes a suggestion to root... hahaahahah
    pede kaau na nimo ilisdan bro... rootaccess ang needed ana

Quote Originally Posted by juck401 View Post
    pede kaau na nimo ilisdan bro... rootaccess ang needed ana
    Yes. I did find a tut sa OHD 2.0 FB group.
    Anyway regarding rooting. Murag suwayan ko ning Frameroot kay simple rah... walay gamit2x ug PC... pero let's say i-unroot nako... dali raba nah? Or would that reflashing the stock ROM...

Quote Originally Posted by kornyedison_143 View Post
    Yes. I did find a tut sa OHD 2.0 FB group.
    Anyway regarding rooting. Murag suwayan ko ning Frameroot kay simple rah... walay gamit2x ug PC... pero let's say i-unroot nako... dali raba nah? Or would that reflashing the stock ROM...
    naa man guro program pang unroot...or restore to stock recovery and rom...

11.    Advertisement

Page 6 of 8 FirstFirst ... 345678 LastLast