advantage na ui..pra scholarship
![]()
advantage na ui..pra scholarship
![]()
hala oi! kadakong advantage ang honor grad ka.. kapili kag unsa nga scholarship imo gusto inibng college ana.. if titled pud ka nga mo-graduate sa college.. kapili pud kag asa ka nga trabahoan mo-trabaho.
Honor Grad. + Degree Holder = Outstanding Company + High Salary.... dapat sa field of interest ra jud nimo ni.. kay sayang ang pagka Degree Holder..
me? Im not an Honor grad....
but dozen of Certifications Training + Degree Holder = Outstanding Company + High Salary.... naa jud sa akong field of interests, pero nindot jud ng naay Honor 1 of the best achievements man gd nah..
depende ra na.....cum laude sa nursing, pag take sa board sya ra naka ingun nganu na 99% and passing kay sya ra usa na hagbong.... (this is in response sa mga previous previous previous pajud na post)
depende ra jud na in the real world. oo siguro pero in the long run dili jud sya guarantee..
for me, daghan kaayo ug privileges. pero dili lang ko honor, sa una ra.
daghan jud advantages pramis..hehe
sa ako...
tung hiskul ko naa ko honor, so 100% ko scholar pagcollege, instead na nagabayad ug 30,000 plus ako parents, 4000-5000 nlng ila ginabayran, tas naa pajud ko educ plan, so every enrollment makariciv mi ug 15000 from my educ plan.. so tungod sa akong scholarship, instead na nagabayad mi sa akong pageskwela, makakuha nuun mi 10000 every semester..and happy ko kay nakatabang ko sa akong parents...
tas pagcollege honor ko.. so now mag medicine nko... naa ko scholarship pud... dako kaayo tabang, la mn ko nagtop sa amung board exam. proud ghpon ako parents sa akoa.. mao na hapi ka dapat na naa ka honor...blessing na xa from God.. dghan gusto ana.. pero kaw nkadawat.. be thankful
![]()
wla mn... same lng sa ordinary student... it's juz dat naa lng ka honors...
I think wala jud nay gamit... Talent and skills ra gyud ang gipangita ug mangaply ka ug trabaho.
magamit na nimu once you apply for a job. usa sa requirements, good scholastic record. just continue what you've been doing to deseve that honor.