sa katong mga nagtipid palit namo ug voucher,ok kaayo,im using globe t@ttoo modem but sun nga sim ako gigamit payter lang gihapon....2 months user nako.
sa katong mga nagtipid palit namo ug voucher,ok kaayo,im using globe t@ttoo modem but sun nga sim ako gigamit payter lang gihapon....2 months user nako.
same here bro. mga 2am ganina buntag, dli maka connect. smartbuddy sim akong gamit using smartbro usb modem. sa akong nabasahan sa symbianize, kaunon na daw sa smart imong load maski Php2 or maski piso nalang. kamao na pud cla. unta mapa ngitaan paagi ni Sir larry.
error: "a connection to the remote computer could not be established, so the port used for this connection was closed."
mao na ang error ako na encounter. i tried switching back to my smartbro sim, naka connect ko just fine. *sigh. less than half a month pa ko gamit, this is a kinda sad but im positive na mapa ngitaan ra ni workaround sa mga banggi-itan tao diha sa daplin2x.![]()
same here bro. mga 2am ganina buntag, dli maka connect. smartbuddy sim akong gamit using smartbro usb modem. sa akong nabasahan sa symbianize, kaunon na daw sa smart imong load maski Php2 or maski piso nalang. kamao na pud cla. unta mapa ngitaan paagi ni Sir larry.
error: "a connection to the remote computer could not be established, so the port used for this connection was closed."
mao na ang error ako na encounter. i tried switching back to my smartbro sim, naka connect ko just fine. *sigh. less than half a month pa ko gamit, this is a kinda sad but im positive na mapa ngitaan ra ni workaround sa mga banggi-itan tao diha sa daplin2x.
so do you suggest na mogamit/palit ko lain smartbuddy sim bro? coz i don't think it would work either.
tinuod ni? intrested ko ani dah e pm ko ...
bro pwde pm kung unsa-on ang way sa pag-bayad? daghan na gamit ani?tnx