7am sa bridge.. bai chad daun ta octoberpets?
hey! pwede ko join nnu? from basak here... i got chihuahua pup and two cocker spaniel mix...hehehe
cge bai join para daghan ta samot. kon gusto ka mo-walk adto sa metro sila magsugod mga 6am.
kon dili gani diretso na lang ka ilawom sa 2nd bridge kay daghan na mangabot didto mga 7am
wew i cant help it but i am really getting excited sa Sunday heheh first sa dog walk sa bridge and second sa octoberpets its a cool month afterall hehehe
@gamemaster - oist murag d nalang ko mo dayon sa abang og jeep kay i think i will be leaving my big dogs sa haus heheh kay i will just be bringing the lil ones kay mokuyog man ang amoa mga kids they want to see the dogs too maglisod mi take care sa ila if mag bring mi dagko dogs heheh
anyway see ya all soon guys! have fun!!!!
Bai chad...wala ka ga problema imo internet connection dinha?...naputol mn amo gabii, pag hangin2....hasta ang telephone, la na dial tone...nangulos ra ko ron globe tatoo ako kauban.hehe
ei guys, i can't join you ds sunday, paita lagi....la mi dayoff ron na week....sudden change sa sked....hopefully dili na ni mahitabo next week.....
Bai JR hangyo ko, dala camera bai beh....ikaw photographer ha...kundili si bai charlo or anyone na naa cam pls dala mo ha...ato ipost sa thread ig kahuman...para na sa mga tao wala kauban.huhuhu....now I know unsa feeling ni uddel.hahaha.
Dili pud ko kaadto octoberpets.
Send my regards lang mga bros sa mga Bag-o nangadto sa sunday walk nya, ug sa mga karaan pareha nato....karaan pareha ni lolo rommel.hehehe
ENJOY THE WEEKENDS!...GOD BLESS!!!
bro beowulf....about your request, ako pangitaon bai kung naa pa ba ang hi res na file.....la ko ka reply, la load.hehe
cge ok ra huwat lang ko
@ japsuey - aw..drecho nlng sa bridge bai,, tx2x lng.. dgay man ka mata g dominggo gd... ehhehee,,
@ lamangz - aw... gagmay lng xd amo dad.on lisud au ngita kasakyan gud.. drecho namo sa UP from, bridge?.. or m.uli pa?..
@ musicpool - hehehehee..d jud diay ka kaad2..ehehe.. ok rna.. sunod nlng..cge2x post lng nya ta sa thread sa pics.. dala q cam...
Last edited by gamemaster21; 10-09-2009 at 11:35 PM.
ok..ok...hehehe lage...magdogwalk pa na ddto sa brdge? or drtso na UP?