Page 51 of 89 FirstFirst ... 414849505152535461 ... LastLast
Results 501 to 510 of 885

Quote Originally Posted by BoholCentral View Post
    wow.. Mau ni ba.. Untag mudaghan na
    lagi bro, kuyog ta bro na? nakasuroy na ba ka sa bukid sa cebu bro?

@yuriken - murag kaila lage ko nimo... hahahahahah.. si maxim650 d.i ni.. ikaw si kx250f,xt400,fzr,mio,cb, etc?

zemville-- Kaw di ay ni... hehehehe... nus-a ta ride sa imu maxim? nay ride sa febuary to bayawan kuyog ka?

Quote Originally Posted by yuriken View Post
    zemville-- Kaw di ay ni... hehehehe... nus-a ta ride sa imu maxim? nay ride sa febuary to bayawan kuyog ka?
    toink - murag ting-klase pman na bai. hahahahah. bitaw - wala nay problema ang maxim - payts na kaayo except diay kay kinahanglan pakog rear shock

@jaze23- yup dugay name kaila ana nila, ni ben ladin mecaniko,hehehe... mag trail ko panagsa sa south.. pero the usual nko trail dri sa talamban area, meet up namu sa petron every sunday ... kame kuyoga nila , oping, george, chris, aloy, ug uban pa...

zemville- napud UNITY ride sa bohol krn pang march 26-27... hehe kita lng ta puhon!!!

zemville- napud UNITY ride sa bohol krn pang march 26-27... hehe kita lng ta puhon!!!
    cge cge.. hahahah.. bakante ta ko ana puhon

zemville_-kato me txt ka nko na mi agi ko sa TC mga afternun, padng ko balamban ato, ako ra usa.... hehehhe... mga 10 pm pud ko uli ato...

zemville_-kato me txt ka nko na mi agi ko sa TC mga afternun, padng ko balamban ato, ako ra usa.... hehehhe... mga 10 pm pud ko uli ato...
    waaaaaaaaa... hahahaha- nakalingi gud kog ahat pgkadungog nako sa haguros.

para maduol ta gamay sa topic :

kahibaw ka asa ta maka palit og 16" knobby tires bro? murag ibalik na 16" ang likod sa XL100s namo

zemville- wala ko idea sa 16" na knobby... try daw sa downtown area like vismin or mandaue area...

11.    Advertisement

Page 51 of 89 FirstFirst ... 414849505152535461 ... LastLast