mao ni ako ana bantayan so far. mu hang cya ug kalit after ma standby for an hour pero kausa ra nahitabo. nya and windows egde kay mu error nya force close kng mu share ka ug edited nga webpage. nya akong mic kay dili mu gana pero ma detect cya (maybe hardware prob).
- - - Updated - - -
Originally Posted by
bim27142
yup na install... but ang sayop nako kay nag clean install ko... angay kuno "upgrade" gyud para mo activate ang OEM, then register, then after na register pwede na kuno ka mag clean install...
gi restore nako balik sa windows 7 nga OEM sa laptop... unya balikon nako this time following the upgrade path...
back up nalang daan sa imong files kay dako chance mawagtang na labi na kung mag restore ka sa factory image, wagtang gyud na tanan...
bro, upgrade option imo gi buhat?
nag clean install ko, gamit OEM key sa ilawom sa laptop, wah gi dawat, hahaha!
- - - Updated - - -
tempa, keep your discussion inclined to hardware ha, basin ma lock or ma move ni kung mag focus tag Windows OS mismo...
mao na akong gi emphasize akong laptop OEM issue kay para linked gihapon sa Computer Hardware...
ako na gi install bro. smooth raman ang installation. mao sad ako g buhat. g upgrade nako nya g kuha ang keys. maybe mag clean install ko after a few days.
- - - Updated - - -
Originally Posted by
L!ck!ty Spl!t
na retain ra as is imo files ug applications?
Murag next wave paman ko mga upgrade ani hehe wa pay notice.
yes na retain ra bro. may gani walay errors pag installation.