Page 5 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast
Results 41 to 50 of 53
    Elite Member
    Blog Entries
    1

@michtiza
    i will confuse you too..

grabeha pud anang mga bastos ang mga ikals oi, sakita pud sa atong lips ana oi.....

naay bastos na maginoo hehehhe

Banned User
    Blog Entries
    4
    ayaw na ipadaun TS oy.. sayang ang mga ni bet nimo sa akong thread heheh!
    bitaw.. sa ako lang sad opinion. sakto ra sad jud kaayo nga gipugngan na nimo.. murag 80% man ka nga female.
    na enjoy lang jud siguro ka sa inyong relation duha ug na entertain kay daghan mo ug similarities in common.

kana kay kuyawan ka, meaning, sige pa gihapon na ug angal ang 80% nga naa inside nimo nga ayaw lang jud..
    siguro kung sa safeguard pa, ang imong konsensya! hehe

huwat2x lang jud siguro, maabot ra jud nang guy nga mo fillup sa 20%
    maong ayaww lang jud padala ana.

okay ranang dali ka ma discourage sa rason nga bastosan ka sa ubang lalaki.. meaning, kahibaw jud ka mo timbang sa kung unsa dapat ang saktong lalaki nga klase imong dapat ikakuyog ba.

tama si 2nder ayaw lang jud padala total daghan paman ming tarong ba ahhahah

Quote Originally Posted by michtiza View Post
    I dont know how to start this. hihi
    Bitaw I do admit nga bisexual ko. I like boys and girls.
    meaning ma ibog ko both genders.

naa koy girl BFF pagka college. kami permi kuyog tanan2x kay same man mi og course.
    sweet ni siya nga girl as in. mura nag sister nako pero naa time nga murag na fall ko niya.
    kay taga manila mani siya nya ako taga cebu. so salig kaayo siya nako.
    pareha mi walay mga boyfriend and same sad mi nga dili kaayo mo entertain og mga laki kay
    di namu feel. mga bastos mangd ang mga laki and ma annoy mi.

naa toy one time nga ganahan nakay ko mo open up sa akong na feel niya kay more than friends jd ako na feel
    pero wala lang nako gipadaun kay maguba among friendship. lol
    ma feel mansad nako nga gusto ko niya bisag pareha mi nga girl kay ako jd na permi iyang saligan sa tanan2. naka uyab ni siya pagka college namu pero dili niya seryosohon ambot nganu. haha
    she is aware pud nga naa sad koy uyab nga guy ato. medyo magselos siya sa ako na observe.

she makes me laugh and vice versa.
    panagsa nalang mi magkita ron kay busy siya sa iyang studies then ako nag work na sa BPO.
    usahay ganahan jd siya makig kita nako pero ako lay mubalibad kay mubalik akong ma feel niya. ahaks!

I dont know if its right but i like her. bisag luod kay di ko ganahan og lesbians.

our relationship status sa facebook?
    married ming duha

what do you think guys? ipadaun namu? naghuwat ra siguro siya akoy ma una og storya pero mahadlok manko cause Im confused pa.
    Im also attracted to guys but dali kaayo ko ma turn off og laki. If makakita sad kog chx kay musiga sad ako mata hahaha
    but I dont have any sexual desire for girls ha. just to clear things out!

any bisexual in the house
    do you have s3xual desire for boys? if yes,then u are a woman... being a lesbian is not wrong. but committing the act of being a lesbian (having 69 with another girl) is a big no no kay diha naka makasala sa mata sa Ginoo.

i.try usa nga straight ka, if dili madala, pag-lesbian, the point is sometimes psychological and mind setting ra na, advice nko, do what is normal and right.

C.I.A. Wynna's Avatar
    Blog Entries
    17
    Akoa nalang ka bi

Lisora sa imong problema TS oi...
    Ehemm, unsa may ika-alagad nako nimo?

dili na Identity Crisis , sadyang my taO lng na double bleed, d ka nag-iisa ... . , mas naa lng juy mangibabaw nga attraction, like sa gurls, mas attract ta sa gurl ky sa boys.

11.    Advertisement

Page 5 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast