Maybe absence makes the heart forget. Or di kaayo THAT strong imo love for that person. Or you failed to love yourself before you loved others.
Naa pud uban nga they're just plain losers mao mu-cheat sila. Period.
Maybe absence makes the heart forget. Or di kaayo THAT strong imo love for that person. Or you failed to love yourself before you loved others.
Naa pud uban nga they're just plain losers mao mu-cheat sila. Period.
ang uyab pareha ra na sa sud-an. pu-ol man sad magsige lang ka kaon ug humba. inun-unan mol-mol nasad. and besides, boys are way out-numbered by girls. too many girls around. luoy ang uban girls kung tanan boys sincere sa ila relationship.
@sandsss para anko dipinde jud na if storng jud kaau mo sa inyong paghinigugmaay ug nag huna2x mo if nahan mo na maau inyong relationship if naa kay kahadlok s aimong uyab ug ni respito ka dili jud na sya mawala nimo ug dili pud na cya ma maka huna2x ug cheat..pero the best jud ana buhaton no if layo ang uyab o asa o bana kay communication jud ug trust then honest pud so ing ana na way ma lig-on jud inyong relationship..pero naa juy dili ka pugong jud maka cheat jud gihapon..pero naa rana sa both couple jud if magbuhat ug daotan cla..mao rana cya..
@cris grabe pud murag sud-an na ma pul-an ug usa ka putahi lang..saon..so ing ana guro ka cris mao na mangita kag lain kay pol-anon diay ka..hahaha dili pud na maau pol-an ka,,if serious ka dili ka ma pol-an oi...ana lang na..
unya kay tentalon man sad bisan committed na! Ang problema kay ikaw man say manental! ngeeks!
mao na nshort migo bob...pug.ngi na imo sawa yaw na pgawsa bsag mka paak na..bitaw parts..dili lalim to make some one cry..labi na if that person really cares and loves you so much..who gave there all just for you..its not easy jud to break some ones trust..mao na ikaw migo bob..if imo uyab nag tinarung nmo..be a good boy pud hehehehe..pag "Liver lover Boy" lng wahahaha..
not contented wid der partner d gane ma kontento maski mag cgeg kita kana pa kahang layo na..db?
naa lang gyud mga cheaters maski asa pa...
sakita sad ninyu mang estorya oi...hehehe )
let me go out of topic......do you know that callcenter cultures today had a very wild *** life....
swaping partners, group orgies, and etc.
kasagaran BIGA ra jud na...hehe..