thanks to esprogudoy for the siomai and redhorse up for you bro sunod sinulog kita napud ta ha hehehe
thanks to esprogudoy for the siomai and redhorse up for you bro sunod sinulog kita napud ta ha hehehe
Last edited by nilo_pepito; 01-24-2009 at 02:59 AM.
basta naay kaon og inom bro mao ra nay among birahan....hahahah
agoy diin man tawn na mga hulagway oy...may gani nag kaw ko....di kaayo halata...hahahah...
kanang light green dha og username kaapilon na jud na cya....pero dili pa gyud na cya ganahan mo ladlad....kay kon mo ladlad na cya nga mo apil sa bosacol aw silang duha ni alex maoy atong muse...hihihihi
waaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhh....di ko kaita sa pics dah...ahak wui...gklaro man ni ej ako name...ahak wui..
hala ta ani...g.badlong na ta ug mods dah....tok, kalmahi lang ato dugo bro...ma hi blood nya...hmmmmmmmmmm...nice ni dah kay daghan ganahan mo apil...kng ganahan jud mo nga mo join sa official welcoming committee sa istorya kay kuyg lang mo matag EB aron sad managhan ta and also daghan ug ganahan mo join sa istorya and also sa EB...
ahmmmmm...bwt dis saturday bah, asa man jud tok kay kung maka apas ko drtso nlng ko dd2....thx and more power sa mga bosacol...
bosacol ceden is now logging in...
whew...grabeh bonding bosacol pag saturday wui....
sa mga wa naka kuyg sa bosacol pag last saturday il make some recap to wat heppened...
First, we meet up sa mcdo fuente....after ana dd2 mi sa pod 5 sa BTC kay naa man daw uban istoryan ug mga MODs kay naa sila g.discuss and future activites...
then, after dd2...wa pami nanguli kay nilaag pajud mi...wa pami na kontento...after sa pod 5 dd2 mi sa Iamik's Beer and Chicken ni istoryan ian...dn dugay mi nahuman dd2....
human kay namainit mi sa mcdo jones dn huwat mi mabuntagan usa mi manguli....mga 6am najud mi nka gkan sa among lakaw.....
nice jud au among experience wui....di pamo nahan mo.apil sa bosacol...
Sus abi nako unsa ang Feb1. Bitaw apil mo Foodstop oi, e sure dayon na ninyo kay naa raba deadline confirmation![]()
Last edited by Dondon; 01-27-2009 at 04:10 AM.
whats the locomotion in here? about feb 1 murag dili ko kakuyog ana kay bday sa akong beloved mother dear...![]()
Yup. There's a separate thread for that bai:
https://www.istorya.net/forums/food-a...s-of-cebu.html