Page 5 of 13 FirstFirst ... 2345678 ... LastLast
Results 41 to 50 of 128

Quote Originally Posted by iching View Post
    ayaw ipugos imo kaugalingon sa tao na wla ka nahigusto.e , kung tarong ka pagka tao mangita sad ka ug tarong nga bayi... naay pay daghan diha bro mas tarong.... kung imo gusto lingaw2 lang aw padayuna imo gibati para niya pero abot panahon ikaw ra gihapon masakitan.... history repeats itself....

I agree on you bro.. there's no point staying for someone that doesnt appreciate you more as YOU

this type of person kay fault finder ra jud, ug childish ra jud kaau.. tell me would you be serious enough ing.ani nga klase nga babaye?

maau pa ihatag nalang na nimo imong love to someone jud nga truly is WORTH IT ug someone nga maka recognize nimo sa imong love ug unsa ka ka serious pud nya..

studyhi bro. ky naay kay exam ugma... hehehe

share sad ko lain ha..

ka2ng nagselos sad cya..

ni tupad nako iya usa ka friend then sikit kaau nako..
    nag istoyahay mi..

taud2 ni abot cya.. gi snoban bitaw ko then nilakaw dayun cya.. ni apas ko..

ME:ngano man ka?
    SHE: wala..

mao to gi diretso dayun nako sulti..

ME: selos ka?
    SHE: yuckk!! ka luod nimu oi..

waaaaaaaaaaaaaa...nawala gud ko sa huna2 nako... hapit pajud ko nalidsan sa motor..
    nag huna2 gud ko "mypa nalidsan nalang ko da"...

Quote Originally Posted by joshbonz View Post
    I agree on you bro.. there's no point staying for someone that doesnt appreciate you more as YOU

this type of person kay fault finder ra jud, ug childish ra jud kaau.. tell me would you be serious enough ing.ani nga klase nga babaye?

maau pa ihatag nalang na nimo imong love to someone jud nga truly is WORTH IT ug someone nga maka recognize nimo sa imong love ug unsa ka ka serious pud nya..

korak... ihatag nalng na sa deserving na girl...

share sad ko lain ha..

ka2ng nagselos sad cya..

nag istoyahay mi..

waaaaaaaaaaaaaa...nawala gud ko sa huna2 nako... hapit pajud ko nalidsan sa motor..

mura ra man mog nag duwa duwa diay bro? hehehehe..

though I would welcome a girl pud nga maka advise pud nimo bai..

petty love quarrels ra man tingali ni.. kuwang lang tingali nimog parayeg.... hehehe

paraygi pud bai.. talk sweet nothings to her.. girls would always like paraygan sila..

bro move on ana nga klac nga gurl ui. ikaw ray ga antos ana. well d man pod na hinoon dali. kay mismo ako naka-agi ko ana. saon taman aning inlab ka.. ako pa nmu keep ur self busy and try to ignore it. para malimtan sad na nmu xa. pro ka pait pod klasmyt ramo.. saon taman na! d mada ui.. ahahahaha

Quote Originally Posted by rhonich View Post
    share sad ko lain ha..

ka2ng nagselos sad cya..

nag istoyahay mi..

magpakamatay ka sa girl nga walay klaro? its not worthy...

Quote Originally Posted by joshbonz View Post
    mura ra man mog nag duwa duwa diay bro? hehehehe..

though I would welcome a girl pud nga maka advise pud nimo bai..

petty love quarrels ra man tingali ni.. kuwang lang tingali nimog parayeg.... hehehe

paraygi pud bai.. talk sweet nothings to her.. girls would always like paraygan sila..
    hehehe.. mao jud...

Quote Originally Posted by rhonich View Post
    cge2.. isulti jud ni nako tanan niya, i question jud ni nako.. memorizon sa nako.. hehehe..
    bitaw bro pero ako lang ika solti nimo bati gani siyag mga answer or sakit gyud iyang mga answer towards nimo mas ok na mo likay na lang gyud ka niya solti na lang na di na ka niya, maka kita raka og lain pero before ka mangita, pangita sa og kalingawan nimo na di kaayo ka cge ka huna huna niya ky masakitan man ka pero bro if about sa parents moy hinungdan ako ra ika solti mo adto gyud ka sa ilaha makig talk ka sa parents niya pero tinarong kag attire formal kaayo og tinarong gyud ka mo storya ky arong ang parents magka-dugay maka trust nana nimo ky sa una akong migo wa gani niya makaya na siya ra usa gi koyogan nako pero kailangan lang na tinarong gyud og formal attire ka pero tambag rani ha

Quote Originally Posted by erichoy View Post
    bro move on ana nga klac nga gurl ui. ikaw ray ga antos ana. well d man pod na hinoon dali. kay mismo ako naka-agi ko ana. saon taman aning inlab ka.. ako pa nmu keep ur self busy and try to ignore it. para malimtan sad na nmu xa. pro ka pait pod klasmyt ramo.. saon taman na! d mada ui.. ahahahaha
    di jud mada.. hehehe.. lage mao nay naka pait ron.. klasmet pa jud...

11.    Advertisement

Page 5 of 13 FirstFirst ... 2345678 ... LastLast