Page 5 of 26 FirstFirst ... 234567815 ... LastLast
Results 41 to 50 of 260

If first time mas maau jud sa private nga OB den sa maternity lang maglabor.

Hi share lang pud ko..
    i gave birth sakong first baby last April. nag package deal ko sa Chonghua.
    at first, hesitant jud kaayo mi sakong husband kay syempre, wala pa nakatry sa among family..
    then first baby pajud namo..pero after asking around sa mga nakasuway,murag ok raman diay..
    first 2months nako,private doctor mi..pero when we ask about the PF..PF palang...murag maglisud najud mi..
    so we decided nga package deal nalang jud..highrisk pajud akong pagbuntis..
    for us, ok ra bya ang package deal..we paid 8k+ ra less nana sya sa philhealth. mura 13k+ man cguro jud toh ang total hospital bill.normal delivery.
    buotan ra kaayo ang OB ug mga nursers nga nitabang..
    ang rooms after manganak--- aircon, 1 room - 3 beds, 1 cr , 1 bathroom. swerte ka if wala kay kadungan panganak kay ikaw ra usa sa room.but if occupied ang duha..mejo hu-ot labi na if naay mubisita.
    the only kapoi and bati lang is every prenatal kay kapoi kaayo ug wait as in..kay daghan kaayo mg pa prenatal pud...mg wait ka sa imong number...and of course, lain2x OB kada prenatal pero maayo nalang kay naa jud ka imong copy sa imong checkup same as the hospital, naa pud sila ilang own copy.tagsa jud mo ug copy with the doctors signature.
    just make sure lang na nga naa nakay pedia ready after nimo manganak..kanang private na nga pedia.

ako kay private doki kay paranoid man sad ko hehehehe i gave birth last nov 2008 mas ganahan ko private man gud kay 1st baby ba dli nko ganahan sa package kay bisan kinsa na doki lng check up nimo nya naa pa gyud times intern lng ang mo check up...ako doki d ai is dra. elsa enghog 10k ra iya pf sa cebu maternity ko nanganak mga 30k+ lng ako nabayran apil na ang philhealth ug ang sa baby, nadako lng ako gibayran kay ngka UTI man ako baby nya gipabilin pa sa nursery for like 4days mao to sya

Quote Originally Posted by khymm View Post
    if you have the money, PRIVATE lang jud.. medyo mahal lang jud.
    ako OB kay 15k ang normal. Wa pana labot sa hospital. All in all we paid almost 40k for normal delivery sa Perpetual..
    we have the same rate sa ako misis sa doc's pf... all in all costs 45-50k for a normal delivery sa maternity... maypa nag-perpetual mi ato dah...

for you women, pag-package mo... save ayo...

upto now, wa pa mi human bayad sa utang sa "normal" delivery sa private...

package is the most adviceable thing...

makasave xa but ang disadvantage kai la ka know if kinsa jud ang mag handle nimo during your delivery.. d pud ka maka reklamo coz kasab.an ka sa mga staff on duty.. kaisa naa jd ka private doctor, pwede au ka maka reklamo.. kaw pa jud manga saba sa mga staff if naa cla gbuhat na la u ganahi..

ok raman ang package baya if pratical lng ka...pero kun naay kaya pa private y not?.....ako kay package ko sa PSH 10 years ago pero na CS ko...gasto nku was 32k kay naay complications sa bb..nya wayback 10 years ago na traumatized ko sa akong experienced during labor kay 22 hrs jud tawn inantos nku nya ending CS diay due to fetal distress and my cervix opening was only 6cm. Service wise...ok raman, satisfied rako bsan daghan mi magwait during prenatal nku kay friendly raman ang mga OB's a2 nga time but i don't like lang pagpanganak naku kay naay uban sakit kau mo IE nya kadaghan pajud ko gi-IE grabeh so natagam judko pero after 10 years intawn nasundan ug mabdos ko karon 6mos. OCT ko due sa PSH napud ko kay nanaman koy history. This tym decide ko CS package pra cgurado (Pag-enroll plang nku). Pero medyo lahi ang service sa mga OB'S karon unlike 10 years ago kay dli kau ka nila estoryahan..after chk-up sa heartbeat ug sukod sa kadak-on imo tiyan..ingnon lng ka dretso "padayun lng ka take imong preg. milk and vitamins, nya balik ani nga date" tapos na dayun. D jud tawn mangutana if unsa imong gibati..or mangumusta man lng ang OB nimo..kafaet!!! Unya saon taman budget conscious man japun mi sa akong partner so agwanta nlng jud. Estimated CS package mo worth daw ug 20-30k dpende pud if w/ or w/o complications during labor. I hope wala lng unta kay lisud mangita ug kwarta kun makulang...mauwaw pudmi mangulam kay hinagu-an bya ang kwarta.

Junior Member
    Sakto jud paita ning ma CS oi. 8 months preggy pud ako wife hangtud ron wala pa gyud mi savings para panganak. Dunay mga arang-arangan nga mo sponsor dinhi?

i gave birth to my 1st baby pag Jan sa maternity private OB and private room, 22k ang ako nabayaran apil na sa OB GYN.... i tried sa package sa Cebu Doc but i had a bad experience, kahibalo ko nga makasave ka sa package but for my case kay gamay man ko nya pagpanganak nako kay cord coil pa jud ako baby so risky siya.

depende jud na sa inyo for me sa private ko.....

if mejo tight ang budget and di sd high-risk ang pregnancy, package deals could save you lots of money jud. ako kai ng private OB mn jud ko, gi induce ko para maglabor kai nibreak ako water bag without any signs of labor, tapos na CS pa jud-- dako jud ang damage sa bulsa! X_x

around 100k amo gasto (pf sa OB, pf sa anesthesiologist, hospital bill etc). Sa north gen diay ko nanganak last May

To date, pila kaha package sa normal ug CS sa chonghua...dili paku preg but planning to be, hehehe. mag andam saku money para package

11.    Advertisement

Page 5 of 26 FirstFirst ... 234567815 ... LastLast