Asa na company modawat ug fresh grad BSICT ang course?
Hi mga ka istoryans!!!! trabaho ba hanap nyo? tara! kuyog ta ninyo mangapply! hehehe 3 na mi ka istoryans, kinsa pa manguyog cge na aron mas lingaw.. apply dala laag2 hehehe just pm me katong interested mga ka instoryans ha. hopefully maka pangapply ta ugma or this friday. looking forward to do job hunting with you guys. hehehe )
tara na mga istoryans nga tambay hehehe lets go get our asses up and look for jobs! :P UP UP UP para this friday mangatak na tag pangapply.. 4 na mi yehey!
palit mog sunstar daily nig ka dominggo tan aw sa classified ads or surf the net for jobs online , andama ang Resume with xerox copies og pictures para kong naay hiring ,ready na daan sa mga requirements
daghan hiring ron oyyy kay 2nd quarter of the year pa.. mynimo, jobstreet og Sunstar Sunday Classified Ads sharo hehehe
Mao jud, lisod mag'pili2 pa lage,, Estimator diay ko ron..
- - - Updated - - -
Haha, as long as possible, iwas utang jud ko, mao ng 2 kabuok ako trabaho, sideline nga online job tas estimator, maayo ng doble kita...hehehe... pero di man lage pud nato mabaw'an ang panahon labi nag mga emergency...
lisud kong walay trbhu oi kapoy kaayo ng stamby lng kong ako pa ninyo kong dili mo kakita ug trbhu pgnegosyo nlng mo.