Page 44 of 89 FirstFirst ... 344142434445464754 ... LastLast
Results 431 to 440 of 885

bacin ka koyug ko ninyo sa trail, cgi lindot na sa manipis, nipis ra ang room for error hehe.

Quote Originally Posted by josephG View Post
    bacin ka koyug ko ninyo sa trail, cgi lindot na sa manipis, nipis ra ang room for error hehe.

sige uban ta para daghan gihapon ta..

Quote Originally Posted by MIGPAT View Post
    dal.a 2 dri para malingaw ta, hehehe... para pod mdghan ta, if dghan na ta mdayo na ta...

dli pwd to dri bro... dakponun man gud.. dli ma rehestro... hehe...

ikaw na klx sa vid bro? hehe

naai yamaha motard lagi dha br0? hadloka ana bro ui... motard gi trail... hehe

Quote Originally Posted by MIGPAT View Post
    february 20, 5:00am shell srp infront sa talisay fishport bro ok ka? anyone interested here? join ta ninyo bay, k ra underbones tested na ang kalsada with raiderj,furry,shogun110 & dt100 motard... those who are in doubt, pwede ta magdivert og sayon nga kalsada mga bro...
    wa man ko kahibaw asa ni dapita sir..haha..layu raman gud amoa..pero cge mangotana lang ko adto lang ko ma abot cguro ko ana nga time..hihi..

Quote Originally Posted by BoholCentral View Post
    dli pwd to dri bro... dakponun man gud.. dli ma rehestro... hehe...

ikaw na klx sa vid bro? hehe
    brothr in law nko bro, xa gpadala nko kay di xa kamao mdala sa dt nko kay nkamotard man gud, xa pod tig sukod sa glawmon sa tubig...

Quote Originally Posted by josephG View Post
    cge sir kuyog ta then tudlui mi mga newbie...

Quote Originally Posted by BoholCentral View Post
    naai yamaha motard lagi dha br0? hadloka ana bro ui... motard gi trail... hehe
    yup, dt100 na bro ako gadala ana... mas hadlok ang mga underbones kay stock tires ilang gpanggamit, gutts lng jud og faith hehehe...
    imong mtor dal.a dri may kaayo mi mlikay og dakop bro, di mi mangagi og kalsada hekhek

Quote Originally Posted by ambidextrose89 View Post
    wa man ko kahibaw asa ni dapita sir..haha..layu raman gud amoa..pero cge mangotana lang ko adto lang ko ma abot cguro ko ana nga time..hihi..
    ikaw set sa place bro pabor lng north para duol sa tbunok going to manipis, pwede sad macdo mambaling? ok ka bro?

Quote Originally Posted by ambidextrose89 View Post
    syempre wala jud biyaay.. tinabangay man mi permi mag trail me.. wala ko cam diay para pang pic..cellphone ra..hihi
    yup, masukod jud ang pagka amigo sa panahon sa kalisod sa bukid hehehe, ok ra bro wa kay cam naa lng ka accnt facebook...

11.    Advertisement

Page 44 of 89 FirstFirst ... 344142434445464754 ... LastLast