naay chemistry si sam ug matteo. CHUBIBO. hehe.
I really love Maricar and her facial expressions. It's so right in the given situation.
Pwede tagaan si Sam ug bag-o nga love interest...pagkaloslos jud aning Tom. Way angay.
naay chemistry si sam ug matteo. CHUBIBO. hehe.
I really love Maricar and her facial expressions. It's so right in the given situation.
Pwede tagaan si Sam ug bag-o nga love interest...pagkaloslos jud aning Tom. Way angay.
I guess Samanta would fall in love to Mateo. Klaro man siguro kaayo nga love niya si Mateo. Luoya ni Mateo gidisregard na siya ni Leah dili na daw kaya ni Leah nga mainlove siyag balik ni Mateo but I guess bakak ra to iyang gisulti. Ana baya jud ng mga babaye way klaro vice versa jud na ilang thoughts hehehe
ganahan nako kai c sam na fall nag anam ni matteo..hehe hala sya dha..unai vamp to vamp..hehe
I wonder lang sa story ba dugaya ni mateo mahimo jud siyang totally vampire oiez I mean makadiscover siya ba nga vampire diay siya murag si leah pa man ilang gifocus ang pagkahimong taong lobo...
Ang nakanice ani what if both of them know each other nga si leah taong lobo unya si Mateo vampire then nagkahinigugmaay silang duha? Aguroy unsaon kaha na nila nuh?
ahhhh i sooo love this series... kung naadik ko sa lobo before murag mas adik ko ani... grabeh~!
hala! tonight's episode: nitanaw lagi si Samantha sa samin, diba ang mga vampires walay reflection sa mirror? waaah!
wahaha! inig monday ayus na kaayo ang story!
wolf vs wolf....oh yeah....Go Angel!
ga lagot jud ko. biting kaau ila episode oi. dapat taas2x aron d bitin...
nara d.i replay..
Imortal November 26, 2010 Replay ~ Phnoy - Pinoy TV Online