Page 4 of 15 FirstFirst ... 23456714 ... LastLast
Results 31 to 40 of 142

Endangered species na diay mi? Actually, I'm one of this guys, I don't like nightlife (I simply don't find it entertaining). I don't smoke. And I rarely drink (alcoholic drinks) I dunno, mas prefer lang jud q nga naa sa balay. Boring pud diay mi? hehe. Pero I think subjective man cguro, naa man girls nga moPrefer og guys nga ingAni then naa pud girls moPrefer og guys nga outgoing.

Endangered species na diay mi? Actually, I'm one of this guys, I don't like nightlife (I simply don't find it entertaining). I don't smoke. And I rarely drink (alcoholic drinks) I dunno, mas prefer lang jud q nga naa sa balay. Boring pud diay mi? hehe. Pero I think subjective man cguro, naa man girls nga moPrefer og guys nga ingAni then naa pud girls moPrefer og guys nga outgoing.
    parehas ta bro.. hehhe.. work-church-house ra jud ko tuyok2x ^_^ laag2x lang kung naay paliton or window shopping and pabugnaw!

Quote Originally Posted by megarush View Post
    do you find guys na dili mo-inom, dili manigarilyu and doesn't like nightlife, Boring?, and dili nice na ma-bf?
    ako kay dili... a guy nga way bisyo kay is my ideal guy mas nindot man way ingon ana nga klac na bisyo... like ako kuya, di mo inom, di manigarilyo..pero bisyo nya ang gadgets and technology

ok ra jd kaau nga way bisyo wui.. mas maau... ako papa manigarilyo di ko gnhan kay baho tapos yellow ang teeth..

asa mana lakiha oi? asa ko mokuha ug priority number para makaila ning tawhana. sus, naa pa ba diay lalaki nga ingon ana rong panahona?? mohatag kog 10 ka litro sa akong dugo ug ingon ana akong ma uyab. ka nindot ra ana ah. mao nay pangandoy sa most ladies. ikaw na ts

Quote Originally Posted by yvonne6 View Post
    asa mana lakiha oi? asa ko mokuha ug priority number para makaila ning tawhana. sus, naa pa ba diay lalaki nga ingon ana rong panahona?? mohatag kog 10 ka litro sa akong dugo ug ingon ana akong ma uyab. ka nindot ra ana ah. mao nay pangandoy sa most ladies. ikaw na ts

naa sa babaw sis ay duha kabuok gasunod ....mga endangered species na daw na sila hehe

Quote Originally Posted by megarush View Post
    do you find guys na dili mo-inom, dili manigarilyu and doesn't like nightlife, Boring?, and dili nice na ma-bf?

naa ako bf...as in dli jud ganahn mo laag but nice xa na ma bf oe...opposite lge me ako no-on ganahan au mo laag...waaaa.....

laina endangerd spcies man no-on ka nndut ana...but ma sobra-an lge boring au...kay ako laagan man hehe....^^

Quote Originally Posted by kyutie View Post
    hey! mao jd twn na akong gnahan nga laki ai.. nndot nang y bixo para y kas kwrta and dli dali matintal sa mga nytlyf2.. bsta, d naq feel ang bisyuso.. boring raman guro ang tao kung di mo magkasinabot..
    your ryt... boring ang usa ka tawo if your not interested on her or him... maskin pa tali matulog lng na permi nya nhan jud ka niya wala jud tali boring tym with her or him

OT: for ladies mn d,i ni hehehe

Quote Originally Posted by yvonne6 View Post
    hahaha, uu ing-ana ko

na shock lng ko sa inyung mga reply, kay most girls na kaila nako ma-off man dayun if makibaw cla na ang guy dili mo-inom og hilig og nyt lyf... like sa skul naa koy ka-istorya na girl then naabot mi sa topic na inom2x og nyt lyf, sus wa jud ko ka relate , nya ni ask cya if mo-inom ba daw ko, siyempre tug-an nlng ko sa tinoud na dili ko mo inom, nya paminaw nako na off cya.

pero sakto sad guro inyung mga reply, depends lng jud cguro sa personality sa girl, if outgoing ang girl then d jud mi magkasinabot, ....ang problema lang sad kay murag rare na kaayu na naay girl na pareha og personality nako kay most girls ako kaila naa juy nyt life og red horse sa ilang dugo

pangitae sad q ninyu ug laki nga ingani beh. hahahaha
    pro so far, i have migo nga ingani, mas malipai akong mga miga nga uyab nila, kai dli daw xla mproblema. ahehehehe. suya pd tawn q. hahaha

Quote Originally Posted by Maikeru View Post

depende ra na bro, ang uban boringan lalo na kung laagan sila.. peru kung enjoy ra with each other wla boring.. makalaag man in other way di man necessary na night life jud...

11.    Advertisement

Page 4 of 15 FirstFirst ... 23456714 ... LastLast