Page 371 of 391 FirstFirst ... 361368369370371372373374381 ... LastLast
Results 3,701 to 3,710 of 3906

oo kana nga log sir. paste daw tanan info anang ID u7NJq6dp012196 or basin makit-an ra nimo diha asa na ga gikan ang email 'from'.

Quote Originally Posted by Htennek View Post
    oo kana nga log sir. paste daw tanan info anang ID u7NJq6dp012196 or basin makit-an ra nimo diha asa na ga gikan ang email 'from'.
    na delete ang logs.. check lng nia nko mahitabo balik.

.. karn kani nga issue. unsa pasabot ani?

d mi ka send ani nga domain.. f2logistics.com

mao sa status sa mailq: Deferred: Connection reset by host.phoenixphilippines.com.

ako ge flush mao daun ni nkita.. unsa ning host.phoenixphilippines.com

Running /var/spool/mqueue/u7O9HM2S004425 (sequence 1 of 1)
    <sheena.benzal@f2logistics.com>... Connecting to mercury.f2logistics.com. via esmtp...
    220 usloft2439.serverloft.com ESMTP Postfix
    >>> EHLO mail1.gothong.com
    250-usloft2439.serverloft.com
    250-PIPELINING
    250-SIZE 20480000
    250-VRFY
    250-ETRN
    250-STARTTLS
    250-AUTH PLAIN LOGIN
    250-AUTH=PLAIN LOGIN
    250-ENHANCEDSTATUSCODES
    250-8BITMIME
    250 DSN
    >>> STARTTLS
    220 2.0.0 Ready to start TLS
    <sheena.benzal@f2logistics.com>... Connecting to host.phoenixphilippines.com. via esmtp...
    <sheena.benzal@f2logistics.com>... Closing connection to mercury.f2logistics.com.
    <sheena.benzal@f2logistics.com>... Deferred: Connection reset by host.phoenixphilippines.com.
    Closing connection to host.phoenixphilippines.com.

Quote Originally Posted by alods69 View Post
    na delete ang logs.. check lng nia nko mahitabo balik.

.. karn kani nga issue. unsa pasabot ani?

d mi ka send ani nga domain.. f2logistics.com

mao sa status sa mailq: Deferred: Connection reset by host.phoenixphilippines.com.

ako ge flush mao daun ni nkita.. unsa ning host.phoenixphilippines.com

Running /var/spool/mqueue/u7O9HM2S004425 (sequence 1 of 1)
    <sheena.benzal@f2logistics.com>... Connecting to mercury.f2logistics.com. via esmtp...
    220 usloft2439.serverloft.com ESMTP Postfix
    250-usloft2439.serverloft.com
    250-PIPELINING
    250-SIZE 20480000
    250-VRFY
    250-ETRN
    250-STARTTLS
    250-AUTH PLAIN LOGIN
    250-AUTH=PLAIN LOGIN
    250-ENHANCEDSTATUSCODES
    250-8BITMIME
    250 DSN
    >>> STARTTLS
    220 2.0.0 Ready to start TLS
    <sheena.benzal@f2logistics.com>... Connecting to host.phoenixphilippines.com. via esmtp...
    <sheena.benzal@f2logistics.com>... Closing connection to mercury.f2logistics.com.
    <sheena.benzal@f2logistics.com>... Deferred: Connection reset by host.phoenixphilippines.com.
    Closing connection to host.phoenixphilippines.com.
    ang host.phoenixphilippines.com remote mail server na sa f2logistics.com na domain, two man ila MX records, ni connect siya sa mercury.f2logistics.com then ni try pod sa host.phoenixphilippines.com.

inyo ra pod nang f2logistics.com? Or lahi na?

ang host.phoenixphilippines.com remote mail server na sa f2logistics.com na domain, two man ila MX records, ni connect siya sa mercury.f2logistics.com then ni try pod sa host.phoenixphilippines.com.

inyo ra pod nang f2logistics.com? Or lahi na?
    Dili amo ang f2logistics... adto mi mo send sa f2logistics. So ang pamaagi ani. contakon ang f2logistics. ipa check nganong ge drop mi sa host.phoenixphilippines.com?

Dili amo ang f2logistics... adto mi mo send sa f2logistics. So ang pamaagi ani. contakon ang f2logistics. ipa check nganong ge drop mi sa host.phoenixphilippines.com?
    pwede sad ka mangutana ana, pero icheck lang sad inyong mail server IP if wa bana ma lista sa DNSBL, pero posible sad na not in use na ang host.phoenixphilippines.com or backup ra, main MX nila kay mercury.f2logistics.com man and mura nka connect raman sa mercury.f2logistics.com base sa imong log, wa jd diay ma send ang mail? pero wa lang koy nakita success. wa sad ko sure if unsay success message sa sendmail. hehe

Hi Sir. this Ashley we have trainings for ITIL, you call us on tel: (032)266 1744

Quote Originally Posted by jude86 View Post
    Mga master inquire lang ko. Regarding aning problem sa ko former employer.

RAID 1 ang setup. 2 hdd. Karon d na mo boot ang server. Nag ask ko sa ni puli nako ngadto na IT, iya ingon was last niya gi buhat kay gi paslakan niya ug isa pa ka HDD ang server. gi pa try nako ug remove ang hdd but same problem dili na mo sulod sa OS. but makita niya ang 2 hdd.
    basin na rebuild ang mirror? verify pud daw ang boot sequence bai basin na reset.
    Last edited by Jhunax; 09-04-2016 at 05:08 AM.

Quote Originally Posted by franzziss View Post
    Mga master, need lang nako inyo mga idea. Naa mi 4 ka servers. Naa ba server cabinet available with cooling system na siya? Na pwede na e off ang server room nga aircon. Thanks.
    naa master, naa ka actually ma palit na rackmount na air conditioner.

pwede sad ka mangutana ana, pero icheck lang sad inyong mail server IP if wa bana ma lista sa DNSBL, pero posible sad na not in use na ang host.phoenixphilippines.com or backup ra, main MX nila kay mercury.f2logistics.com man and mura nka connect raman sa mercury.f2logistics.com base sa imong log, wa jd diay ma send ang mail? pero wa lang koy nakita success. wa sad ko sure if unsay success message sa sendmail. hehe
    sir.. ok natong mga deferred. sa TLS ra d.i. heheh. Ang problema karn nga problem daw ni nila sauna pd.. ang among sendmail mag send siyag spam.

tanawa sa mailq

daun mao ni content sa isa ka email.

mao ni sa maillog. wala may sod. Pls help unsaon pag trace ani... kay karn. ako ge manual discard ang mga domain ni send.

sir.. ok natong mga deferred. sa TLS ra d.i. heheh. Ang problema karn nga problem daw ni nila sauna pd.. ang among sendmail mag send siyag spam.

tanawa sa mailq

daun mao ni content sa isa ka email.

mao ni sa maillog. wala may sod. Pls help unsaon pag trace ani... kay karn. ako ge manual discard ang mga domain ni send.

it could be naay worm sa imo local network that you need to trace or maybe your email server is an open relay. It needs to be reconfigured in such away it wont allow unauthenticated users

11.    Advertisement