Originally Posted by littlegirl bro, pagkanindot ba ani. i was shooting fireworks pag saturday evening at sm pero bati man kaayo akong mga shots. pwede ko ask kung giunsa ni? sorry newbie pa gihapon ko after 2 months from buying my first dslr.
Originally Posted by nowayL Wala mi CNY bonus BroPepp uy ... hehe ... shoot nya sa Chingay Bro ha para naa sad tay murag Sinulog .... hehe ok bro...pm lang kung kanusa...
Share lang ta gamay.... Uploaded with ImageShack.us
using my digicam mga master unsay nindot na dslr for a newbie? planning to buy one kay suya kaau ko ninyo pgsinulog
Originally Posted by spammming choya ani bRO uie..astiG keu... thanks bro! hope to share more..
Originally Posted by yatakitumbi wow kanindot..asa ka gapwesto ani bro>??
Originally Posted by battle axe using my digicam mga master unsay nindot na dslr for a newbie? planning to buy one kay suya kaau ko ninyo pgsinulog i suggest: option 1:nikon d3000 2:nikon d5000 mao ra jd na bro for beginners ako ma suggest..dn f mopalit ka ayaw sa mall kay mahal kau.try photshop,or dr sa storya-e aww storya d i.hehehe
Originally Posted by wildfuzz i suggest: option 1:nikon d3000 2:nikon d5000 mao ra jd na bro for beginners ako ma suggest..dn f mopalit ka ayaw sa mall kay mahal kau.try photshop,or dr sa storya-e aww storya d i.hehehe OT: Canon 500D with 18-55mm IS lens - 33,290 New Price!! Nikon D3000 with 18-55mm kit lens - 25,990php Nikon D3000 with (18-55mm vr + 55-200mm vr) dual lens kit - 33,990 1.unsa nang vr ug Is? mka.differ lage na ug price..huhu
Forum Rules