Page 33 of 124 FirstFirst ... 233031323334353643 ... LastLast
Results 321 to 330 of 1235

gamay ra kaayo gastohon oy.. para ma more or less ma FZ na ang porma, 5k will all it takes.. 2.5k for bigger tires and 2.5k mono. game!!!

Quote Originally Posted by dan_vincent9 View Post
    gamay ra kaayo gastohon oy.. para ma more or less ma FZ na ang porma, 5k will all it takes.. 2.5k for bigger tires and 2.5k mono. game!!!
    nendot ne kay obos na daan ang tapalodo

insecure man gud ang mga naay FZ. mao nang na ingon ani ni nga thread. lol

bwaahahaha! mao2!

Quote Originally Posted by dan_vincent9 View Post
    Ha? Change to big tires? Unya mu big na ang itsura ana ky mag change man og BIG tires sa? Wa diay nimo apila og kwenta ang yantas.. Hehehe mono 2.5t? Wow grabeha sa wla rman na sa swing arm imu gi nganlan nya ang shock walay labot? Ang pag trabaho diay or bsin bolt.on? Hehehe dri nalng ko kutob total wa mangkoy labot ani nga thread hehehe mga sz duol lng mo nya kng mu upgrade ky barato ra iyaha pabor na kaau na ninyu..

Quote Originally Posted by romelkong View Post
    Ha? Change to big tires? Unya mu big na ang itsura ana ky mag change man og BIG tires sa? Wa diay nimo apila og kwenta ang yantas.. Hehehe mono 2.5t? Wow grabeha sa wla rman na sa swing arm imu gi nganlan nya ang shock walay labot? Ang pag trabaho diay or bsin bolt.on? Hehehe dri nalng ko kutob total wa mangkoy labot ani nga thread hehehe mga sz duol lng mo nya kng mu upgrade ky barato ra iyaha pabor na kaau na ninyu..

Hahaha! ka lingaw nimo brad.. anad mn gd ka og mga plug and play gd.. nya for sure kwartahan mn ka ky murag na kurat mn ka sa price..
    or... it just tends to show na gamay pjd ka og networks para maka minus og gastohon sa pag pa gwapa og motor. or!!! basin kotob rsd ka sa makina cge pausab. regarding cosmetics, wala ka alamag.

I have been customizing my ride ever since I had my license, I know people that knows people who can help me with for a short budget project.
    I am more into customizing rather than plug and play unlike sa imong gi ingon na BLOCK KIT. for sure wala ka idea pag taod ana.

Anyways, yes tinood jd na 2.5k ra ang magasto pag pa mono, using ur stock swing arm and then stock rear suspension sa mga underbones. just incase wala ka katoltol asa ni trabahoon, naa rani sa Talisay mangayohay ning tawhana. barato og singil, pero sulit mo tira. and no, not bolt on pero mo welding jd cya og support para stable.

ma louy ko nimo ky nangigo ka og taw na medyo naay experience sa pag pa nindot sa looks over sa taw na cge pa lami og makina na d mn unta racer.

Cguro bai wla ky ko alamag ky tig mono man gd me og motor kami tig trabaho sa rua motorparts na trabaho.onon bai dli me pareha nmo puro ra bayad hehehe og gusto ka mka kta sa akng motor ky basin mka ingun ka puro ra makina adto lng nya sa motor show sa srp sa march ha para mka kta pd ka sa akng mio ba na wlay trabaho sa gawas puro amu.a tanan.. Ikw experience? I dnt thnk so ur all theory walay agi hehehe ako ahm NATIONWIDE champion ko bai sa 1st inside racing nationwide Motorshow last feb.9.. para lng masayud pd ka.. dli na pang hambog pro ni sulti lng ko again last comment kay daghan bya maau kaau dri na wla pay mga agi hehehe nd akoy ma luoy nmo bai ky u need help customizing? Hehehe maka tawa man pd ko oi.. Na magazine nman gani akng motor ky banga ky ko mu usab2 hehehe palit lng bai inside racing magazine vol.10 #11
    Last edited by romelkong; 02-25-2013 at 11:12 PM.

Quote Originally Posted by romelkong View Post
    Cguro bai wla ky ko alamag ky tig mono man gd me og motor kami tig trabaho sa rua motorparts na trabaho.onon bai dli me pareha nmo puro ra bayad hehehe og gusto ka mka kta sa akng motor ky basin mka ingun ka puro ra makina adto lng nya sa motor show sa srp sa march ha para mka kta pd ka sa akng mio ba na wlay trabaho sa gawas puro amu.a tanan.. Ikw experience? I dnt thnk so ur all theory walay agi hehehe ako ahm NATIONWIDE champion ko bai sa 1st inside racing nationwide Motorshow last feb.9.. para lng masayud pd ka.. dli na pang hambog pro ni sulti lng ko again last comment kay daghan bya maau kaau dri na wla pay mga agi hehehe nd akoy ma luoy nmo bai ky u need help customizing? Hehehe maka tawa man pd ko oi.. Na magazine nman gani akng motor ky banga ky ko mu usab2 hehehe palit lng bai inside racing magazine vol.10 #11

mio+hubless rims+turbo! sakto bh?

question: mudagan pa to sir?

Quote Originally Posted by edeu View Post
    mio+hubless rims+turbo! sakto bh?

question: mudagan pa to sir?
    Sir dli ka pwde mu daog og show kng dli mu dagan imng motor.. Hehe kulang na sir og lefty and "efi" nana mao nay pure customized bike dli pareha anang uban na storya customized daw pero puro bolt.on gpang buhat o agree mangko daghan ka makita na barato mu trabaho pro pa limpyohay lng nya tag agi total makita mana sa amu mga trabaho na wlay ni reklamu

BTT:

wala pa lagi ko kita aning motora sa dalan.. hehehe
    ayaw lang mo cge lalis-lalis dri kai wala nay pa ingnan.. parehas ra tang tanan hilig og motor dri..

PEACE ALL!!!

11.    Advertisement