Page 33 of 38 FirstFirst ... 2330313233343536 ... LastLast
Results 321 to 330 of 372

Quote Originally Posted by godswill View Post
    up nako ni sa para sa mga adik ug survivor!!!!ask lng pod naa ba baligya survivor phil.season 1 nga dvd?or cd?hehehhehe....kung naa asa pod kay magbuy ko...hehehhe..fanatic au ko ana survivor oi...thankz

murag wala pa man cguro dvd sa season 1... Daghan natang fanatic sa survivor. Sa survivor phil season 2 rako ga sugod ug watch kay nice...

yup murag c justine ang sole survivor..

painit ng pa init na gyud ang mga question ni paolo sa tribal council. Nalingaw ko! Nangabulgar na nuon hahaha

patay na cla mika ug amanda....wala gyud hunahuna a ni amanda nga chance na au to nila ni mika nga mabira ug balik sa ila alliance...makasabot ra gyud ta to c mika..kung c jef ang i uban sa reward...hehehe....dako au sayop ni amanda...samot na gyud ka solid ang alliance nila ni jef-justine ug charles....

out nana silang amanda ug jeff krn fri tngali..

or basin c mika ang ma out? wala lang ta kahibaw.. pero base sa ako nakita kay murag either ni amanda or mika ang ma out jud tingali.. pero wala ta kahibaw unsay dagan sa panahon basin naa napud twist.. hehehe

unsa ang balita ron?.......hohohooohohohooh.....wala gyud ko kiya dah....

Unsa katinuod ang balita nga nileak daw na si Jeff ang nakadaog ani?

unsaon pagkaleak nga live voting man kinsay makadaug.. naunsa baya.. top 2 nuon pwede pa..

ang bayot makadaog ani,,, ky sa ilang official website, naa man ang name ni justine, before mo load ang mga pages sa site.

kanumdum mo sa primer sa Survivor season 2? kadtong before gasugod ang season, naa silay primer nga "Babaye na kaha ang mosunod na sole survivor?" murag naa jud ny twist.... dili laki, dili pud babay, kundi bayot na nagpatransplant... unsa man na laki or babay? catchy kaau to na ad bah... so i presume si justine na jud ni.

maru man gud kaau ni si justine,,, bright kaau mo-manipulate ug mga taw... si charles ang pinakabogu sa tanang laki. si jef ang pinakabogu sa mga babay, follow the leader ra cya, kusog pa kaau mohilak, emotional au.

bilib au ko ni Marvin... mura sya si Steve Nash, ky mentally fit kaau cya, bisag gamay au lawas, pildehon ang mga physically strong.

I want Amanda to win .... coz she looks like the Jesus of the movie "Jesus of Nazareth".

11.    Advertisement

Page 33 of 38 FirstFirst ... 2330313233343536 ... LastLast